Nissan Ariya 2021 1600 05

Nissan Ariya er klar til salg i alle varianter

Flere end 800 danskere har allerede købt den nye Nissan Ariya. Nu åbnes for salget af alle varianter, og leveringerne starter i efteråret 2022.

Mette Munk Nielsen
·

Der er allerede flere end 800 danskere, der har købt den nye elektriske Nissan Ariya. Nu åbnes salget for alle varianter, og bilen er snart ude hos forhandlerne.

Den nye Nissan Ariya er en populær bil, allerede inden den er hos forhandlerne. Forsalget startede i april 2022, hvor der blev tilbudt tre varianter, og der er mere end 800 danskere, som har købt bilen. 

Nissan åbner nu for salg af alle varianter på Nissan Ariya. Den fås med to batteristørrelser, to udstyrsniveauer og med to- eller firehjulstræk. 

SE MERE
Læs meget mere om Nissan Ariya her.

Nissan Ariya 2021 1600 0C

Fuldelektrisk crossover med en lang rækkevidde gør Nissan Ariya til en populær bil, allerede inden den er hos forhandlerne. Foto: Nissan

Ariya har en rækkevidde op til 533 km

Der er to batteristørrelser at vælge mellem på Nissan Ariya: 63 kWh og 87 kWh. Det mindste batteri giver en rækkevidde op til 403 km (WLTP), mens det store batteri har en rækkevidde op til 533 km (WLTP). 

Udgaven med det store batteri fås også med e-4ORCE, som er et nyudviklet firehjulstræk-system med to elektriske motorer, som tilpasser sig vejens beskaffenhed og sikrer optimal og sikker kørekomfort. Denne udgave kan klare en anhængervægt på 1500 kg, mens de øvrige kan klare 750 kg. 

Nissan Ariya 2021 1600 1D

Nissan Ariya har et lækkert design både inde og ude. Foto: Nissan

Ariya har to udstyrsvarianter: Advance og Evolve

Nissan Ariya har en veludstyret standardmodel, der har fået navnet Advance. Her får du blandt andet to 12,3" digitale skærme med swipe funktion, 360 grader kamera rundt om bilen, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC), intelligent vognbane-assistent (LKA), opvarmet forrude, trådløs oplader til smartphone, elektrisk og håndfri åbning af bagklap, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, som både fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination. 

Evolve er topudstyrsmodellen, og udover Advance får du blandt andet elbetjent glastag, elektrisk midterkonsol, der kan flyttes frem og tilbage, head up display i forruden, intelligent fjernlys, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, bakspejl med kamera, BOSE audiosystem med 10 højttalere og memory funktion i nøglerne. 

Nissan Ariya 2021 1600 1F

Med to 12,3" digitale skærme med swipe funktion har du det fulde overblik i Nissan Ariya. Foto: Nissan

Opladning med 22 kW som standard

Nissan Ariya har som standard mulighed for at lade med op til 22 kW, som giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelsen. Det er også muligt at hurtigoplade med op til 130 kW og CCS standard, der giver op til 350 km rækkevidde på 30 minutter. 

Batteriet er temperaturstyret (både køl og varme), hvilket betyder, at hurtigladning forbliver hurtig, selvom bilen lige har kørt på motorvej, eller det er i vinterperioderne. 

Det er også muligt at lade ved en stikkontakt hjemme eller en 7,4 kW lader, men det tager i sagens natur blot længere tid. 

Er du interesseret i en Nissan Ariya? 380.900 kr.

Du kan læse meget mere priser og udstyrssammensætninger på Nissan Ariya her.

Der tages forbehold for prisændringer.
Nissan Ariya koster fra
Nissan Ariya 2021 1600 0C

Leveringstiden er fra seks måneder på Ariya og afhænger af den valgte model. Foto: Nissan

Leveringstid fra seks måneder

Priserne på Nissan Ariya starter fra 380.900 kr. for standardmodellen med batteri på 63 kWh. Bilen med 87 kWh og tohjulstræk starter på 425.900 kr., mens den koster 448.900 kr. for firehjulstræk (priserne i august 2022). 

De første biler kommer til efteråret 2022, og der er en leveringstid fra seks måneder afhængig af variant. 

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin