Nissan holder udsalg

Nissan holder september-udsalg, og der er penge at spare på både Juke, Qashqai, X-Trail og Ariya.

Mette Munk Nielsen
·
Nissan Crossovers

Overvejer du en Nissan? Så er det nu, du skal slå til. Nissan har priserne ned på en række af deres modeller her i september. Det er både Nissan Juke, Qashqai, X-Trail og Ariya, du kan få til en lavere pris.

Nissan kører forskellige tilbud her i september. Det ene er på privatleasing af tre populære modeller, mens det andet er et særtilbud på et parti Nissan Ariya. 

 

Privatleasing af tre populære crossovers

Er du til privatleasing, har Nissan nedsat ydelsen på Nissan Juke, Nissan Qashqai og Nissan X-Trail. Det er kun på lagermodeller og med levering i september 2023, men her kan du spare 450 kr. i ydelse pr. måned.

Og det er stadig med nul kroner i udbetaling. Så du kan privatlease Nissan Qashqai fra 3.545 kr. pr. måned, Nissan Juke koster fra 2.945 kr. pr. måned og Nissan X-Trail koster fra 5.045 kr. pr. måned. 

Nissan Crossovers

Nissan kører med tilbud på deres populære crossovers i september. Foto: Nissan

Særlig Nissan Ariya til 309.900 kr.

Nissan har desuden fået et parti lidt specielle Nissan Ariya hjem, og her er prisen fra 309.900 kr. Bilerne er med Advance-udstyr, og den koster dermed 40.000 kr. mindre end den normale.

Den eneste forskel, men dog ret markante forskel er, at denne særlige model er uden 22 kW onboard lader. Det betyder, at man kan lade med 3,6 kW, og dermed er der en noget længere opladningstid. Den kan dog stadig lade med 130 kW, så lader man mest på farten, vil man ikke mærke nogen forskel. 

Prisen gælder kun for det parti, og levering af den vil ske i september/oktober. Er du interesseret, så kontakt os i dag og hør mere.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin