TOP 5 ELBILER: Hvilken skal du vælge?

Hvad er forskellen på de fem mest solgte elbiler? Og er der plads til hele familien? Se med, når vi gennemgår bilerne for dig.

Hansolavsandal
Hans Sandal
·
DSC01600

OVERBLIK: Hvis du leder efter en elbil er du formentlig også stødt på en eller flere af de fem mest solgte familie-elbiler herhjemme. Vi har derfor sat os for at gennemgå de mest populære brugte udgaver af de fem elbiler for dig. 

Selvom Tesla Model 3 med rette er den anden mest solgte elbil herhjemme, så er den fravalgt i denne guide, da den ikke er i samme segment som de andre fem. De fem mest solgte nye elbiler i Danmark i det populære SUV/familie-segment (per 1. november) er som følger:

  1. Tesla Model Y (13.317 eksemplarer)
  2. Skoda Enyaq (2.380 eksemplarer)
  3. Volkswagen ID.4 (2.090 eksemplarer)
  4. Volvo XC40 (2.086 eksemplarer)
  5. Audi Q4 E-tron (2.037 eksemplarer)

I vores videoguide har vi fundet fem lettere brugte eksemplarer for at vise, hvad du kan finde af brugte alternativer i forskellige prisklasser alt efter alder, udstyr og kørte kilometer.

GUIDE ELBIL TOP 5: Afsnit 1:3 - Bilguiden sammenligner de kolde facts om de fem mest solgte elbiler i Danmark. 

Interiør og udstyr: Og hvad med pladsen på bagsædet? 

I afsnit 2 sætter bilguidens motorjournalist sig bag rattet i de fem elbiler og fortæller om deres interiør, opbygning, infotainmentsystem og ikke mindst pladsen på bagsædet. For kan alle fem elbiler rumme familien? Og hvem vinder på udstyr og kvalitet? Se videoen og vurdér selv.

GUIDE ELBIL TOP 5: Afsnit 2 - Bilguidens motorjournalist gennemgår interiør, udstyr og bagsædeplads på de fem mest solgte elbiler.

Bagagerumstest: Kan bagagerummet finde plads til en barnevogn?

Bilguidens motorjournalist har selvfølgelig også kigget nærmere på pladsen i bagagerummet på de fem elbiler. Måske skal du have plads til en barnevogn - se selv, om den kan være i alle fem elbiler i videoen ved at klikke på knappen herunder.

TOP 5 ELBILER: Bagagerum og barnevognstest

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin