Audi Apple Music 1

Audi tilføjer Apple Music til lang række modeller

Audi integrerer Apple Music i infotainmentsystemet i udvalgte bilmodeller, så brugerne kan tilgå musikstreamingstjenesten direkte på skærmen i bilen.

Mette Munk Nielsen
·

Audi integrerer Apple Music direkte i infotainmentsystemet på udvalgte modeller. Det giver brugeren adgang til 90 millioner sange, 30.000 playlister og Apple Music Radio direkte på bilens skærm. 

Med den nye Apple Music-integration kan brugerne tilgå deres personlige Apple Music-konto direkte fra Audi infotainmentsystem uden behov for Bluetooth- eller USB-tilslutning. Det kræver et aktivt Apple Music abonnement, men så kan du også tilgå 90 millioner sange, titusindvis af playlister, personaliserede mix og meget mere - alt sammen uden reklamer. 

- Integrationen af Apple Music i Audi infotainmentsystemet er næste skridt i samarbejdet mellem Audi og Apple. For vores kunder betyder det, at vi tilbyder dem direkte adgang til deres egen personaliserede lytteoplevelse. Det er sådan, vi ser en digital premiumoplevelse i bilen, siger Christiane Zorn, som er Head of Product Marketing hos Audi.

Apple Music-integrationen vil blive indført i næsten alle Audi modeller startende med modelår 2022. Det vil dog ikke være muligt i Audi TT og Audi R8, mens Apple Music først vil blive integreret i Audi Q2 og Audi Q4 e-tron på et senere tidspunkt.

Audi Apple Music 2

Log in med dit Apple ID og få direkte adgang til dit aktive Apple Music abonnement gennem Audi infotainmentsystem i bilen. Foto: Audi

Over-the-air-opdatering tilgængelig for eksisterende biler

Integrationen af Apple Music vil blive rullet ud til kompatible biler, som allerede kører på vejene, via en automatisk over-the-air-opdatering, der sker løbende i disse dage.

For at aktivere Apple Music skal kunderne blot åbne appen i deres Audi infotainmentsystem og følge instruktionerne på skærmen for at logge ind med det Apple ID, som de bruger til Apple Music. For at færdiggøre setup-processen skal de bare indtaste en verificeringskode, som bliver sendt til deres telefon. For Audi-ejere i Europa bliver de opståede streamingomkostninger til mobildata faktureret via en datapakke fra Cubic-Telekom, men de første 3 GB er gratis.

Audi modellerne udstyres også med Apple CarPlay. Førerne kan koble deres iPhone op trådløst (eller via USB) og få guidning optimeret ud fra trafikken, foretage telefonopkald, sende og modtage beskeder og lytte til musik blot ved at trykke på touchscreenen eller ved at anvende Siri-stemmebetjeningen.

Læs flere nyheder i vores Bilmagasin