Køb en af vores 1 nyere brugte BMW-modeller i Bilernes Hus

BMW er et premium-mærke, der er indbegrebet af tysk kvalitet kombineret med sportsligt design. Modeller er populære til private, men også til erhverv i form af firmabiler. I Bilernes Hus finder du et bredt udvalg af brugte BMW-modeller som 1-serie, 3-serie og 5-serie, ligesom vi har den nyeste i-serie, der er elbiler.

Bilernes Hus har i en årrække været autoriseret serviceværksted for BMW, og alene den faktor betyder naturligvis, at der ruller rigtig mange af de fine sydtyske kvalitetsbiler gennem vores bilhus hver eneste dag. Vi har mange års erfaring med at købe og sælge nyere brugte BMW-modeller, og vi står selvfølgelig klar til at servicere bilen efter køb. Vi giver også altid et halvt års garanti på vores brugte biler, ligesom vi gerne hjælper med finansiering, hvis du ønsker.

Hos os har vi altid fair priser på vores brugte biler, og vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere vores priser i forhold til resten af markedet. Det er for at give dig et godt overblik over vores prisniveau. Du kan her på siden se alle vores lettere brugte BMW’er, der er på lager og klar til levering. Du er selvfølgelig også velkommen hos os i Bilernes Hus for at prøvekøre eller bare høre, hvad vi kan gøre for dig.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte BMW

Alle brugte biler til salg netop nu