Forelsket i Ford? Vi har 35 nyere brugte Ford-modeller til salg

I Bilernes Hus har vi mange års erfaring med Ford-modeller - fra den lille Ford Fiesta over Ford Focus til den store klassiker Ford Mondeo. Vi har også håndteret mange af de nyere Ford-biler som eksempelvis Ford Puma, Ford Kuga og Ford Mustang Mach-E.

Derfor kan du være sikker på, at hvis du køber en Ford hos os, så får du en god og gedigen bil med masser af kvalitet og kørekomfort. Vi ved en hel del om Ford, og kan tilbyde dig en sikker, tryg og ordentlig bilhandel. Vi har nemlig Ford helt inde under huden med hele syv Ford-bilhuse i vores koncern Nielsen Car Group, som Bilernes Hus også er en del af. Det betyder også, at vi har et stort udvalg af nyere brugte Ford-biler til attraktive priser.

I Nielsen Car Group sælger vi langt over 10.000 biler om året, og der skal derfor ikke herske tvivl om, at du er i ganske sikre hænder, når du handler bil hos os. Vi sørger for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Du kan være sikker på helt fair priser på såvel din nye brugte bil som på den byttebil, du eventuelt vælger at lade indgå i handelen - og så kan du altid regne med en problemfri bilhandel i Bilernes Hus.

Ford har da også altid været et populært mærke i Danmark - og er således det bilmærke, som der findes tredjeflest biler af i Danmark. I dag hedder modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max og Kuga - og populariteten strækker sig også langt ind i firmabil-segmentet. Her har Ford Mondeo altid været en yndling - ikke mindst med de særligt lukrative Vignale-versioner. Men også Ford Focus og Ford Kuga er populære firmabiler.

Hvis du er interesseret, kan du finde meget mere information om Ford her.

35 BILER
Viser nu 21 af 35 biler

Se hele vores udvalg i brugte Ford

Alle brugte biler til salg netop nu