Høj kvalitet fra Japan - det er Honda! Vi har 3 brugte til salg

Du skal købe din nye brugte Honda i Bilernes Hus, for så får du bil med ekstrem høj køreglæde. Vi er eksperter i Honda, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stort udvalg af nye brugte Honda-modeller, og du får dem til super skarpe priser hos os.

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group-koncernen, og her sælger vi årligt mere end 10.000 biler - både nye og brugte. Vi har masser af erfaring og har handlet med biler helt siden 1988, hvor den første forretning i koncernen åbnede. Med andre ord, så sørger vi selvfølgelig for at give dig ordentlig rådgivning gennem hele processen - fra du sonderer terrænet, prøvekører og eventuelt køber bilen, til længe efter du er kørt væk fra vores matrikel.

Vi tror på kundeservice, og det er ikke for ingenting, at vores motto netop er kundeservice i verdensklasse. I Bilernes Hus kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Honda, der blev grundlagt i 1948, har været verdens største producent af motorcykler siden 1959 - og koncernen er desuden kendt som verdens største producent af forbrændingsmotorer - i hvert tilfælde målt på antal. Der produceres mere end 14 millioner forbrændingsmotorer hvert eneste år. Honda er desuden en af verdens største bilfabrikanter - i 2018 lå koncernen på syvendepladsen.

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Se hele vores udvalg i brugte Honda

Alle brugte biler til salg netop nu