Hurra for Hyundai, som vi har 1 brugte udgaver til salg af

I Bilernes Hus i Silkeborg får du bilhandel helt uden bøvl. Og det er altså ikke for sjov, at vores motto er service i verdensklasse. Det sydkoreanske mærke Hyundai har altid fyldt meget i vores bilhus, der er det største i Danmark. Vi har et fint udvalg af eksempelvis  i Bilernes Hus i Silkeborg, og vi har et stort udvalg i nyere brugte Hyundai i10, Hyundai i30 og Hyundai Tucson i forretningen.

Hyundai har været repræsenteret i Danmark siden 1992, og har især oplevet stor popularitet de seneste to årtier. Hjemme i Sydkorea er Hyundai og Kia samme koncern, og den er intet mindre end blandt de fem største bilproducenter i verden. I Danmark hører Hyundai også til blandt de 12 største bilmærker - ikke mindst på grund af modeller som Hyundai i20, Hyundai Ioniq og Hyundai Tucson.

Med elbilen Hyundai Ioniq 5 har bilmærket for alvor slået hul til et ekstremt voksende marked. Ud over at være en storsælgende succes, er Hyundai Ioniq 5 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2022, hvilket er en blåstempling ud over det sædvanlige for det sydkoreanske brand. Det er således første gang, at den eftertragtede titel bliver vundet af et bilmærke fra Sydkorea.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Hyundai

Alle brugte biler til salg netop nu