Skal du have en næsten ny varevogn? Se vores 2 nyere brugte Iveco’er her

Iveco er specialister indenfor produktion af varevogne, busser og lastbiler, og varevogne er faktisk den mindste model, som det italienske mærke har i modelprogrammet. Med deres store know-how og tekniske innovation er du sikker på at få pålidelige og driftssikre varevogne, når du vælger Iveco. Den mest kendte model, Daily, har mere end 40 år på bagen som mode, og her få du en kvalitetsvarevogn. Virksomheden er grundlagt i 1975 og er en af de førende i verden indenfor vejtransport.

På denne side har vi samlet vores udvalg af varevogne fra Iveco, og da Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, er der også modeller fra Bjarne Nielsen-bilhusene. Priserne er nemme at gennemskue, da vi har en uafhængig samarbejdspartner til at vurdere dem i forhold til resten af markedet.

Vi har i Bilernes Hus et bredt udvalg af brugte varevogne til erhvervsbrug, og vi hjælper gerne med at finde den rette model. Har du brug for finansiering eller leasing, kan vi også hjælpe med det. Kontakt os i Bilernes Hus i Silkeborg for at snakke med en erhvervskonsulent om mulighederne.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte Iveco

Alle brugte biler til salg netop nu