Hvis køreturen skal være lidt sjovere, så kig nærmere på de 2 Mini-modeller, som vi har til salg i Bilernes Hus

Der er masser af glæde og overskud i en nyere brugt Mini, som du med fordel kan købe i Bilernes Hus i Silkeborg. Mini var oprindeligt en specifik bilmodel og ikke et bilmærke, som vi kender det i dag. Der var tale om en ganske lille bil, der blev kendt som henholdsvis Morris Mini og som Austin Seven, fremstillet af British Motor Corporation i 1959.

Den originale todørs Mini fortsatte i produktion indtil år 2000. Udviklingen af en efterfølger begyndte i 1995 og den nye generation af Mini blev lanceret i 2001. Minis produktportefølje er siden udvidet fra den todørs Mini til Mini Hardtop og senere til Mini Clubman (stationcar), Mini Convertible og Mini Countryman (SUV).

Mini var oprindeligt en bilmodel fra British Motor Corporation som i 1966 blev en del af British Motor Holdings. British Motor Holdings fusionerede med Leyland Motors i 1968 og blev til British Leyland. Mini blev til et selvstændigt mærke i 1969.

I 1980'erne blev British Leyland opsplittet og Mini blev i 1988 ligesom Rover Group opkøbt af British Aerospace. I 1994 blev Rover Group så opkøbt af BMW, og det er i dag det tyske premium brand, der står bag Mini. I oktober 1999 ruller den sidste Classic Mini af samlebåndene, og modelkonceptet New Mini afsløres ved Paris Auto Show året efter. 

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Er du klar til en Mini - så kom ind og se nærmere på udvalget i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi typisk et udvalg af nyere brugte Mini-modeller. Fra Mini Cooper og Mini Clubman til Mini Countryman og Mini John Cooper Works i den mere potente ende af skalaen. Britiske Mini har i adskillige årtier været et ganske populært bilmærke, og lidt sin egen på markedet for premium biler.

Der er tale om kompakte bilmodeller i den skarpe ende af skalaen til helt skarpe priser. Især når man tager i betragtning, hvor meget værdi og tidløst design, som man får for pengene.
Mange vælger Mini, fordi mærket er lig med kvalitet og komfort. Oven i handlen får du en høj grad af prestige, når man vælger det unikke bilmærke.

Du skal købe din nye brugte Mini fra 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg finder du brugte Mini-modeller i forskellige størrelser og prisklasser - og ikke mindst årgange. Du kan typisk finde Mini-udgaver fra 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 og 2021 i Bilernes Hus i Silkeborg.

Uanset hvilken nyere brugt Mini du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, så sørger vi for at undersøge bilen grundigt, og udsætte den for en række kontroller. Hver eneste bil gennemgår en omfattende klargøring, hvor vi sørger for at udbedre eventuelle akutte fejl og mangler, så du kan være godt kørende i forhåbentlig mange år frem.

Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigge nærmere på de smarte Mini-modeller, som du finder hos os. Kig på de forskellige muligheder og kontakt os for en prøvetur.

Priserne på brugte Mini-modeller i Bilernes Hus er helt fair

Alle vores priser på nyere brugte Mini-modeller i Bilernes Hus i Silkerborg er automatisk vurderet af vores uvildige samarbejdspartner. Vi har intet at skjule, og du kan selvfølgelig se vurderingen her på sitet. Langt de fleste af vores priser er helt gennemsigtige og fair - og det betyder på ene side, at du gør en god bilhandle, og at vi - på den anden side - holder vores forretning kørende.
Så tror vi nemlig på, at chancen er større for, at du også kontakter Bilernes Hus næste gang du enten skal købe brugt bil eller have bilen på værksted.

Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi rangerer blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb brugt Mini i Bilernes Hus i Silkeborg

Du altid brugte Mini-modeller i topkvalitet til en fair markedspris i Bilernes Hus i Silkeborg. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en skarp pris på forsikring og en god pris for din brugte bil.
Kig ind i til os og se nærmere på udvalget. Så kvitterer vi med en prøvetur, hvis du finder en model, som du kan lide.

Se hele vores udvalg i brugte MINI

Alle brugte biler til salg netop nu