Skal det være en ikonisk bil? Vi har 2 nyere brugte MINI til salg

MINI var oprindeligt en bilmodel, og den er kendt som Morris MINI. I Danmark blev den dog solgt under navnet Morris Mascot. Den var i produktion i årene 1959 til 2000, hvorefter den blev erstattet af den nye generation af MINI. I mellemtiden var MINI blevet et selvstændigt bilmærke under først British Motor Corporation (BMC) og senere tyske BMW.

I dag er der flere modeller fra MINI, som alle tager udgangspunkt i det originale design på den ikoniske Morris MINI. Designlinjerne er mere moderne, men der er tydelige og genkendelige detaljer fra originalen. Det er blandt andet de markante forlygter og den kompakte størrelse. I Bilernes Hus finder du et udvalg af brugte MINI, og vi har samlet dem på denne side sammen med de brugte udgave, der står hos Bjarne Nielsen-bilhusene. Vi er nemlig del af samme koncern, Nielsen Car Group.

Du kan være helt tryg ved at købe bil hos os. Udover at vi har mange års erfaring som bilforhandler, så har vi et dygtigt værksted, der gennemgår de brugte biler, og hvis der er fejl og mangler, så udbedres de, inden du får bilen. Vi giver altid et halvt års garanti. Finansiering, serviceaftale og forsikring klarer vi også, og du er altid velkommen i Bilernes Hus i Silkeborg for at høre mere, ligesom du selvfølgelig bare kontakter os, hvis du har spørgsmål.

2 BILER
Viser nu 2 af 2 biler

Se hele vores udvalg i brugte MINI

Alle brugte biler til salg netop nu