Vi har 4 nyere brugte Mitsubishi til salg i Bilernes Hus

Mange års erfaring med Mitsubishi-modellerne gør Bilernes Hus til det oplagte sted at investere i en brugt udgave. Mitsubishi gjorde sin entré i Danmark tilbage i 1978, og fik allerede op gennem 1980erne moderat succes med blandt andre Mitsubishi Colt og Mitsubishi Lancer. Men i begyndelsen af 1990erne blev den veludstyrede store sedan Mitsubishi Galant lanceret til en meget skarp pris, og det resulterede faktisk i, at den blev Danmarks mest solgte bil i 1991. Også mærkets offroadere, Mitsubishi Pajero og Mitsubishi L200, var populære i de glade gulpladetider i 1990’erne.

Mellemklassemodellen Lancer gjorde det også pænt i Danmark i perioder, mens den lille Colt fik ganske høj status med sine sportslige egenskaber. Syvende generation af Mitsubishi Colt, som blev blev bygget i Europa, blev endda kåret til Årets Bil i Danmark 2005.

Selve Mitsubishi Motors i Japan trækker historisk tråde tilbage til 1870, hvor transportselskabet Tsukumo Shokai stiftes. Dette selskab blev siden til koncernen Mitsubishi Heavy Industries, der producerede meget andet og mere end biler. Den første bil blev skabt i 1917, men Mitsubishi Motors blev reelt først skabt i 1970, da det blev separeret fra MHI. Siden blev det reorganiseret i 2003, og i 2016 blev virksomheden en del af Renault Nissan Alliancen.

4 BILER
Viser nu 4 af 4 biler

Se hele vores udvalg i brugte Mitsubishi

Alle brugte biler til salg netop nu