Lige nu har vi 1 brugte Nissan til salg.

Nissan har været en del af Bilernes Hus i Silkeborg mange år, og er fortsat et mærke, som vi forhandler fra ny i Danmarks største bilforretning. Vi har mange års erfaring som autoriseret Nissan-serviceværksted, og den erfaring kommer selvfølgelig dig som Nissan-kunde til gode. De to aspekter betyder blandt andet, at vi kender de mange forskellige Nissan-modeller indgående, og at vi kan sikre dig god og konstruktiv vejledning gennem hele købsprocessen.

Det har altid været væsentligt for os i Bilernes Hus, at du som kunde kan mærke, at vi er med dig hele vejen gennem den proces, som det helt naturligt er at købe - og eventuelt sælge - en nyere brugt Nissan. Du kan være sikker på, at vi går hele vejen for at skabe så problemfri en bilhandel som muligt - og med så godt et resultat som muligt. Vi lever af tilfredse kunder, og vi vil gøre alt for, at det også er os i Bilernes Hus, som du vælger som samarbejdspartner, når du næste gang er i markedet for en nyere brugt bilmodel - eller du næste gang har brug for at få din bil på et autoriseret serviceværksted.

Måske tænker du, at Nissan er et af de nyere bilmærker på de hjemlige landeveje - og det er til dels også korrekt. Men faktisk blev japanske Nissan grundlagt helt tilbage i 1914 dog under et andet navn. Nissan-brandet kom først til i 1933, og introduktionen i Danmark lod vente yderligere tre-fire årtier på sig. I mange år var Nissan således udelukkende til stede herhjemme under navnet Datsun, som til gengæld var ganske succesfuldt op gennem 1970erne og 1980erne.

Blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som altså siden ændrede "fornavn" til Nissan og dermed Nissan Cherry og Nissan Sunnay. Senere kom modeller som Nissan Micra, Nissan Primera og Nissan Almera til, og i det seneste årti har modelprogrammet været præget af eksempelvis Nissan Juke, Nissan Note og den elektriske model Nissan Leaf. Og nå ja - så selvfølgelig Nissan Qashqai, der siden introduktionen i 2007 har været en enorm stor og banebrydende succes.

Nissan var faktisk det første asiatiske bilmærke, som blev kåret til Årets Bil i Danmark. Det var tilbage i 1991, hvor Nissan Primera kørte med den særdeles lukrative titel. På internationalt plan har Nissan ligeledes haft succes med henholdsvis Nissan Micra og Nissan Leaf, der blevet kåret til European Car of the Year i henholdsvis 1993 og 2011.

I dag er Nissan-mærket en del af koncernen Renault Nissan Mitsubishi Alliance, der rummer bilmærker som Alpine, Dacia, Lada, Mitsubishi, Nissan og Renault på internationalt plan. Alliancen kæmper med Toyota og Volkswagen Group om at være verdens største bilproducent. Det lykkedes i 2017, hvor Renault Nissan Mitsubishi Alliance blev verdens bedst sælgende med et estimeret samlet salg lidt over 10,6 millioner biler.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Nissan

Alle brugte biler til salg netop nu