Lige nu har vi 14 brugte Nissan Qashqai til salg.

Nissan Qashqai er en SUV i mellemklassen - eller c-segmentet - som har høstet masser af medvind på det danske marked. Den første model blev introduceret på Paris Motor Show i 2006 og kom på markedet året efter. 

Ikke mindst på grund af en meget skarp prissætning fra den danske importørs side, lykkedes det hurtigt at etablere Nissan Qashqai som en stor salgssucces. Bilmodellen var i sig selv også en kende nyskabende - i hvert tilfælde var den rummelige SUV stort set eneherskende i sit segment i årene efter lanceringen. Siden kom en lang række konkurrenter til, men med det store forspring, som Nissan Qashqai allerede havde, lykkedes det aldrig for alvor at gøre indhug i salget.

Selv om konkurrencen er blevet stor på markedet for SUV-modeller i den familievenlige ende af prisskalaen, så er Nissan Qashqai fortsat den bedst sælgende i sit segment - og der kører i skrivende stund i omegnen af 37.000 eksemplarer rundt på de danske veje. Der er mere end tre gange flere end den næstmest populære model fra mærket, nemlig Nissan Micra.

Viser nu 14 af 14 biler

I like Audis, but Fords are more fun.

Expert (1)
Markus Duesmann
Chairman of the Board of Management and Board of Management Member for Product Lines at AUDI AG

Se hele vores udvalg i brugte Nissan

Alle brugte biler til salg netop nu