Stor charme og lille bil? Smart skal det være - og vi har lige nu 1 brugte til salg

Du finder et udvalg af de små og virkelig kompakte Smart-modeller i Bilernes Hus i Silkeborg. Den første Smart blev leveret i Danmark i 1998, og i dag kører der i omegnen af 3500 Smart-biler rundt på de danske landeveje. Op imod 80 procent af disse er Smart Fortwo-modellen. Så er du på udkig efter en bil, der på den ene side vækker opsigt, og som på den anden side fuldstændig mingler ind i trafikken i den tætpakkede midtby, så kan en nyere brugt Smart sagtens være svaret - og Bilernes Hus bør helt klart være en del af løsningen.

Smart er et tysk bilfirma, som er en del af Daimler AG, der også står bag Mercedes-Benz. Smart blev grundlagt i 1994 i et samarbejde mellem det svejtsiske ur-konglomerat Swatch og førnævnte Mercedes-Benz - og målsætningen var at producere små kompakte biler primært til urbant brug.

Det lykkedes, og i dag er der produceret i nærheden af to millioner biler, primært Smart City-Coupé, Smart Roadster, Smart Forfour og og bestselleren Smart Fortwo. Sidstnævnte har - som modelnavnet antyder - udelukkende plads til to personer, og det var den model, der blev berømmet for, at den kunne parkeres på tværs, der hvor andre biler må ty til en parallelparkering.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Smart

Alle brugte biler til salg netop nu