Lige nu har vi 3 brugte Suzuki til salg.

I Bilernes Hus i Silkeborg har vi mange års erfaring med sælge nyere brugte Suzuki-modeller - og vi er klædt rigtig godt på til at give dig gode råd og vejledning i, hvilken af de populære japanske modeller, som du bør satse på. Om det skal være en familiebil som Suzuki S-Cross, en mini-SUV som Suzuki Ignis eller måske den særegne og voldsomt kultagtige Suzuki Jimny, der skal være din næste bil.

Suzuki er et populært bilmærke i Danmark, og har været det gennem adskillige årtier med modeller som Suzuki Swift, Suzuki S-Cross og Suzuki Grand Vitara. På globalt plan er Suzuki blandt de ti største bilproducenter, og i Danmark er bilmærket det tiende bedst repræsenterede mærke, idet der kører i omegnen af 135.000 Suzuki'er rundt på de danske veje.

Der er da heller ikke på nogen måde tale om noget nyt bilmærke, idet Suzuki blev grundlagt helt tilbage i 1909 af Michio Suzuki. Dog skal vi helt frem til 1955, før den første reelle bil bliver produceret, men siden er der så til gengæld blevet sendt mere end 50 millioner biler på gaden. Moderselskabet hedder Suzuki Motor Corporation, og det er beliggende i Hamamatsu, som ligger sydvest for hovedstaden Tokyo. Herfra produceres - ud over biler - blandt andet også motorcykler, både, typehuse og elektriske kørestole.

Der bliver solgt Suzuki-biler i mere end 180 lande verden over, og årligt bliver der på de 12 bilfabrikker produceret i omegnen af 3 millioner eksemplarer. 

3 BILER
Viser nu 3 af 3 biler

Se hele vores udvalg i brugte Suzuki

Alle brugte biler til salg netop nu