Voldsom Volvo? Vi har mange bud på din nye brugte Volvo - lige nu har vi 14 til salg

Du skal købe din Volvo i Bilernes Hus i Silkeborg, fordi vi har mange års erfaring med at håndtere de smukke svenske premium biler. Vi har altid et pænt stort udvalg af de fine modeller - fra Volvo S60 og Volvo V90 til Volvo XC40 og Volvo XC90. Senest er mærket kommet med på bølgen omkring elbiler, så også på dette område er det kinesiskejede svenske bilmærke i front.

Vælger du at handle en nyere brugt Volvo hos os i Bilernes Hus i Silkeborg, så kan du forvisse dig om, at du er i helt trygge hænder her. For det første er du sikret en rigtig fin bil, der leverer noget af det ypperste inden for sikkerhed, som overhovedet er produceret. For det andet er vi eksperter i Volvo, og har haft mærket inde under huden lige siden vi etablerede Bilernes Hus i midten af 2000'erne. For det tredje har vi på koncern-niveau tre Volvo-bilhuse og Volvo-værksteder, og det har den fordel, at vi har masser af knowhow at trække på i koncernen.

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, og på koncern-niveau sælger vi mere end 10.000 biler årligt. Du får masser af kompetent rådgivning undervejs, og du er sikret en problemfri proces med helt fair priser på såvel din bil som den byttebil, du eventuelt vælger at lade indgå i en handel.

Volvo er et som sagt et premium brand, som siden 2010 har været ejet af den enorme kinesiske Geely-koncern - men Volvo kan skimte sin 100-års dag i horisonten. Den første bil så dagens lys tilbage i 1927, hvor virksomheden blev grundlagt. Den svenske vision var at gøre Volvo-biler mere sikre end automobiler hidtil havde været - en vision, der til fulde er blevet levet op til. Volvo har således været toneangivende i de seneste mange årtier inden for trafiksikkerhed. 

14 BILER
Viser nu 14 af 14 biler

Se hele vores udvalg i brugte Volvo

Alle brugte biler til salg netop nu