Nyd stilheden

Kia Niro - fremragende bil, som fås i adskillige varianter

Et enkelt blik på den nye Kia Niro afslører, at her har vi at gøre med en bil, der er unik. Full-LED-forlygter (modelafhængigt udstyr) viser vejen frem. Designmæssige detaljer overalt fremhæver bilens hightech og miljøvenlige egenskaber. Som kromdetaljerne med blå indlæg og den komfortable strømtilslutning på siden af skærmen. 16'' alufælge med kapsler fuldender eksteriøret.

Danmarks suverænt bedste garanti følger naturligvis med, når du køber Kia Niro i Bilernes Hus i Silkeborg. Du kan få Kia Niro som HEV (hybrid), PHEV (Plug-in Hybrid) eller som ren elbil i udgaven e-Niro.

Kia Niro Plug In Hybrid 2018 1600 0A

KIA NIRO Modellen har været en succes lige siden introduktionen - både som hybrid, plug-in hybrid og ren elbil.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kia Niro er samlet set den bedst sælgende plug-in hybrid i Danmark set over de seneste fire år. Det er jeg på ingen måde overrasket over."

Har du et spørgsmål om Kia Niro, så kontakt os ved at bruge knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Kia e-Niro har mange iøjnefaldende funktioner, der letter køreturen

Kia Niro Plug In Hybrid 2018 1600 0C

Skal køreturen være nem?

Fra førersædet har du overblik over alle betjeningselementer og displays. Her kan du se de nødvendige informationer om hybrid-systemet, navigation og infotainment-systemet. De mange sikkerhedsfunktioner giver en behagelig og problemfri kørsel.

Kia Niro Plug In Hybrid 2018 1600 08

Der er sørget for alles sikkerhed

Systemet advarer dig, hvis andre biler kommer ind i dine blinde vinkler, på den måde har du altid et udsyn over alle medtrafikanter. Det banebrydende udvalg af Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) og Kias DRIVE WiSE-teknologier gør vejene mere sikre og kørslen mere afslappet.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Kia Niro Plug In Hybrid 2018 1600 08

Fuld fart over elbilen

Den nye Kia Niro skifter umærkeligt mellem benzin og eldrift - eller bruger begge systemer samtidigt. Hybrid-modellerne leverer en samlet ydelse på 141 hk, og i ren eldrift kan Kia Niro således køre 120 km/t.

Kia Niro Hybrid 2020 1600 0B

Leverer lang rækkevidde

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 58 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Kia Niro 2018 Interior Bagagerum Nedfaeldelige Saeder Plads

Indretningen er smart

Har du brug for ekstra plads i kabinen er du rigtig godt stillet med Kia Niro. Bagsæderne kan spilles i forholdet 60/40 - og kan foldes helt væk, så du får et kæmpe bagagerum med flad bund.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Niro

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

KIA Niro er blevet testet hos Euro NCAP

91%
Adult Occupant
80%
Child Occupant
70%
Pedestrian
81%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Niro

Hvad koster en Kia Niro - og hvor kan jeg købe den?

Den nye Kia Niro koster fra 249.900 kroner som personlbil - og du kan købe Kia Niro PHEV, Kia Niro HEV og naturligvis også Kia e-Niro hos samtlige danske Kia-forhandlere - og selvfølgelig også i de tre Kia-bilhuse under Nielsen Car Group. Det er henholdsvis hos Bjarne Nielsen i Skive, Bjarne Nielsen i Birkerød og i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kan man få garanti på en Kia Niro?

Naturligvis. Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti får du med i købet, hvis du vælger at smide sparepengene i enten en Kia Niro PHEV eller en Kia Niro HEV. Den fantastiske fabriksgaranti ledsager samtlige nye personbiler fra Kia. Med en ny Kia Niro får du syv års garanti eller 150.000 kilometer - alt efter, hvad der først kommer. Rigtig mange bilejere har ikke et kørselsbehov, der kommer i nærheden af de godt 21.400 årlige kilometer, som Kia-garanti i gennemsnit gælder.

Skal jeg vælge hybrid eller mild-hybrid?

HEV står for Hybrid Electric Vehicle - mens PHEV betyder, at du skal skrive plug-in fra hybrid. En plug-in hybrid kan lades op via et ladekabel. Den er nem at kende fra mild-hybrid, da den har et ladestik på siden af bilen. Samtidig har du på de fleste plugin-hybrider mulighed for at køre på ren el, og kun bruge motoren når det er nødvendigt. En mild-hybrid har også et batteri, men typisk et mindre et. Batteriet hjælper med at forbedre motorens ydeevne så du eksempelvis kommer hurtigere op i fart når du trykker på speederen. Kontakt din nærmeste Kia-forhandler for at få mere at vide om de fordele, der henholdsvis er ved en Kia Niro PHEV og en Kia Niro HEV.

Kan man få en Kia Niro som ren elbil?

Du kan godt få en Kia Niro, der kører på ren el, men så hedder modellen Kia e-Niro. Den kan du læse mere om her. Kia Niro kan derimod fås som en kombination af alt det bedste fra flere verdener - enten som plug-in hybrid eller hybrid, der i biltermer hedder henholdsvis Kia Niro PHEV (plug-in hybrid electric vehicle) eller Kia Niro HEV (hybrid electric vehicle).

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

KIA

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++