Kia Proceed GT Skraa Forfra Bred

Leasingtilbud på Kia ProCeed

Kia Proceed 4722 Edit

LEASING

Nemt at lease Kia ProCeed

Kia ProCeed er med sit luksuriøse og sporty ydre og komfortable indre et godt bud på en familiebil, der skiller sig ud. Med et stort og rummeligt bagagerum er der masser af plads, selvom den ikke helt ligner den klassiske stationcar. 

Og du kan overveje, om du skal lease Kia ProCeed. På den måde kender du din biløkonomi måned og måned, og du slipper for uventede værkstedsregninger og risikoen for værditab og mulige afgiftsændringer. 

Du kender i stedet den faste udgift og skal selv betale forsikring og CO2-afgift derudover. Og så kan du komme i gang med en lav udbetaling. 

BH Webikoner 14 Uforudsete Omkost NY
Fordel nr. 1
Ingen uforudsete omkostninger

Din månedlige ydelse er inklusiv serviceaftale og garanti i hele leasingperioden.

BH Webikoner 15 Billig Ny Bil NY
Fordel nr. 2
Kom billigt til en helt ny bil

Du kan få en leasingaftale med helt ned til nul kroner i udbetaling. 

BH Webikoner 16 Skift Bil Oftere NY
Fordel nr. 3
Skift bil oftere og hurtigere

Du kan hurtigt og nemt skifte leasingaftale, hvis dine behov ændrer sig. 

BH Webikoner 17 Ukendt Værditab NY
Fordel nr. 4
Slip for ukendt værditab

Ingen bekymringer for stort værditab og bøvl med at sælge bilen igen.

Udvalgte privatleasing tilbud

Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger og moms. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet er modelfoto, og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.

Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Erhvervsleasing af Kia ProCeed som firmabil

Du kan selvfølgelig også lease din nye Kia ProCeed som firmabil til særdeles attraktiv beskatning i Bilernes Hus i Silkeborg.

Vi er en del af NIELSEN CAR GROUP, der også omfatter vores eget leasingselskab LEASING DK samt Bjarne Nielsen-koncernens ti bilhuse. Her kan du og din virksomhed få en skræddersyet leasingløsning tilpasset kilometer, løbetid, leasingform med videre - præcis som I ønsker det. LEASING DK har eksisteret i mere end 10 år, og holder allerede tusindvis af kunder godt kørende.

Få et leasingtilbud i Bilernes Hus i Silkeborg - eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Kontakt os     Læs mere hos LEASING DK

 

 

Kia Proceed GT Bagfra

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler Kia ProCeed i Bilernes Hus i Silkeborg, så får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring