ELEGANT MINIBIL

Kia Rio - rummelig, kraftfuld og dynamisk

Mere sportslig end nogensinde før og med et elegant design med masser af dynamik. Kia Rio er perfekt til byen og rummelig nok til at klare hverdagen. 

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Moderne bybil

Kia Rio - sporty, moderne og solid

Med lidt mere plads end mikrobilen Picanto, er Kia Rio en ægte minibil, der er ideel til hverdagen i byen og weekenderne på tur. Det er især passagerne på bagsædet, der vil værdsætte, at der er større plads i kabinen. Og hvis der ikke skal være nogen på bagsædet, kan sæderne lægges ned, og det giver endnu mere plads i bagagerummet, som i forvejen har en imponerende volumen på 325 liter. 

Et dynamisk og sporty design kombineret med en fornuftig udstyrsliste gør Kia Rio til et godt valg. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber den velkørende Kia Rio i Bilernes Hus i Silkeborg.

15857 3 4 Front 72Dpi With+Background

KIA RIO Har fået et markant skarpere udtryk på fronten.

Det mener vores Kia-ekspert

"Hvis du har brug for lidt mere plads, end det, som du får i en mikrobil, så er Rio det helt rigtige valg. Den bil har simpelthen så meget at byde på!"

Har du et spørgsmål om Kia Rio, så tøv ikke med at klikke på knappen herunder.

Sebastian Fanggård Sefa
Sebastian Fanggård
Nyvognsansvarlig, Bilernes Hus
Kia Rio Sideview

Kia Rio med benzinmotor, mild hybrid og mulighed for automatgear

Der er fire motorer at vælge mellem på Kia Rio. To benzinmotorer samt to benzinmotorer med mild hybrid. Mild hybrid betyder, at ved siden af benzinmotoren er der et mindre batteri. Batteriet lades op under kørsel og understøtter motoren for eksempel ved start og acceleration. Det er med til at spare på brændstoffet. 

Skal det være en almindelig benzinmotor, kan du vælge mellem 1,25 liters med 84 hk og femtrins manuelt gear eller en 1,0 liters turbo med 100 hk og sekstrins manuelt gear.

Skal det være med mild hybrid er det også en turbomotor med 120 hk, og her kan du vælge mellem sekstrins manuelt gear eller et syvtrins automatgear (DCT). 

Kia Rio 2021 1600 09

Udstyrsniveauerne Prestige, Upgrade og sporty GT-Line

Kia Rio har tre udstyrsvarianter. Standarden er Prestige, som er meget veludstyret. Her får du blandt andet fartpilot (adaptiv med aut. gear), manuel aircondition, 4,2" farvedisplay i instrumentering, Bluetooth og radio med FM og DAB+. Derudover er der sikkerhedsudstyr på automatisk nødbremse (AEB), bakkestartassistent (HAC) og udvidet vejbaneassistent (LFA). 

Skal der være mere udstyr, er det den topudstyret Upgrade, hvor du blandt andet får aut. klimaanlæg, p-sensor i bag, varme i forsæder og rat, 8" touchskærm, bakkamera og trådløs Android Auto og Apple CarPlay. 

Vil du give bilen et mere sporty look, er det GT-Line, der byder på GT-Line designdetaljer som sorte sidespejle og dobbelt afgangsrør og derudover har et armlæn med opbevaring og højdejusterbart passagersæde.

Kia Rio modeller

Kia Rio Loading Trunk

325 liter i bagagerummet og mulighed for anhængertræk

Kia Rio hører til B-segmentet, som også er det, man kalder en minibil. Men der er stadig god plads i bagagerummet trods den kompakte størrelse. Hele 325 liter kan der være, og hvis bagsæderne lægges ned, kan der være 1103 liter. 

Bagsæderne er desuden 60:40-splitbagsæde, så du kan lægge den ene del af bagsædet ned og have plads til lange genstande og samtidig have passagerer på bagsædet. Den fleksible bagagerumsbund kan placeres højt, så den flugter med de nedklappede bagsæder, eller du kan placere den lavt, så der er plads til høje genstande. 

Det er også muligt at få anhængertræk på bilen. Den kan have op til 900 kg (med bremser) og 910 kg for 1,25 liters benzinmotoren. 

GALLERI

Kig nærmere på Kia Rio interiør og design

Detaljerne står i kø på den fine Kia, der er ude i fjerde generation.

Kia Rio Cruisecontrol Lines

Drive Wise-teknologi hjælper med sikkerheden

Kia Rio har en række assistentsystemer og sikkerhedsteknologier kaldet Drive Wise. I standardudgaven er der Autonomous Emergency Braking (AEB) eller på dansk automatisk nødbremse. Den advarer dig og foretager opbremsning, hvis systemet registrerer en risiko for kollision. Det hjælper dig med at undgå ulykker eller reducere følgerne af en ulykke.

Med Lane Following Assist (LFA) eller udvidet vejbaneassistent holdes bilen i midten af vognbanen. Skal der mere udstyr til, kan du vælge Upgrade-modellen, hvor der er bakkamera med dynamisk guide. Det gør det nemmere at parkere. 

Der kan også tilkøbes en Udvidet sikkerhedspakke med blindvinkelassistent (BCW), ligesom der kan tilkøbes intelligent skiltegenkendelse (ISLW) og parkeringshjælp for eller bag. 

Kia Rio udstyrsniveauer

Kia Rio Skyline

Leasing af Kia Rio

Sørg for at have det fulde overblik over din biløkonomi ved at privatlease Kia Rio. Når du leaser, kender du altid dine faste udgifter til bilen, og du skal ikke bekymre dig om uventede værkstedsregninger, fordi serviceomkostninger er inkluderet i den månedlige ydelse. 

Kun forsikring og CO2-afgift kommer udover leasingydelsen. 

Leasing af Kia Rio

Kia Rio Infotainment Full

Hold forbindelsen på farten

Som standard er der Bluetooth og radio med FM og DAB+ i Kio Rio. Opgraderer du til Upgrade-udgaven, får du også 8" touchskærm, Android Auto og Apple CarPlay. Det gør det nemmere at holde kontakten på farten.

Tilslut Android Auto og Apple CarPlay trådløst, og der kan foretages opkald, høres musik eller du kan bruge din smartphones navigation til at finde vej. Alt sammen på touchskærmen, hvor telefonen spejles på.

Du kan også tilkøbe Kias egen navigation, Kia Connect. Her får du trafikinformationer i realtid, advarsel om fartfælder og parkeringsinformationer. Der er syv års kortopdatering, så kortet altid er opdateret.

Kia Rio modeller, priser og specifikationer

Kia Rio fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

Kia Rio modeloversigt

 

 • Kia Rio Ybpemy21 Begsignalred 15S 0020
  Kia Rio

  Final Edition

  Final Edition er som navnet antyder, en specialversion af KIA Rio, der kommer i et stærkt begrænset antal.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 16” alufælge (195/55R16)
  • EL-foldbare sidespejle
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • LED baglygter
  • LED forlygter med BI-funktion & statisk kurvelys
  • Mørkstonede ruder i bag
  • Aut. afdugning af forrude
  • Aut. fjernlysassistent
  • Aut. klimaanlæg m. 1 zone
  • El-ruder i for & bag
  • Fartpilot
  • Læderrat
  Pris fra
  219.900 kr.
  Lån fra
  2.595 kr./md.
  Leasing fra
  2.995 kr./md.
  Læs mere
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 17,2-18,2 km/l. CO2-emission 125-130 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia Rio Red Blue Night Skyline

Ni forskellige farver at vælge mellem

Der er hele ni forskellige farver at vælge mellem til din nye Kia Rio. Clear White er standard, og så kan du vælge den sorte Aurora Black Pearl, to grå udgaver, en støvet blå og en grønlig Urban Green. Er du klar til kraftigere farver, er der blå Sporty Blue, gul Most Yellow eller rød Signal Red.

Kia Rio Rev Camera

Nem parkering med bakkamera

Det er altid rart med hjælp til at ramme parkeringspladsen rigtigt, og med Upgrade-versionen på Kia Rio får du et bakkamera med dynamisk guide. Den viser dig, hvilken retning bilen har, nå du bakker.

Det gør det nemmere at ramme båsen, og skal det være endnu nemmere, kan der tilkøbes parkeringshjælp for eller bag. 

Kia Rio Gtline Sideview

Nem bykørsel med kompakt Kia Rio

Som minil eller en del af B-segmentet er det nemt at komme omkring med Kia Rio. Den har en bredde på 173 cm (inkl. sidespejle), højde på 145 cm og længde på 407 cm. 

SIKKERHED

Kia Rio henter høje karakterer i Euro NCAP crashtest

Det blev til flotte 93% i voksensikkerhed, og 84% i børnesikkerhed da Kia Rio fik lavet sin Euro NCAP test.

93%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
71%
Pedestrian
59%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Rio

Får man værdi for pengene ved at købe en Kia Rio?

Den nye Kia Rio er et rigtigt godt køb, og hvis du ønsker dig en model, der er lig med værdi for pengene, så er den nye Kia Rio det helt rigtige valg. Hvis du samtidig gerne vil have en bil, der holder i mange år, så er det helt oplagt at kigge i denne retning. Kia er det bilmærke i Danmark, der tror mest på sig selv om sine produkter, og derfor giver mærket også en fabriksgaranti på hele 7 år på alle modeller. Også på Kias fine bud i b-segmentet.

Er Kia og Hyundai to sider af et stykke?

Ja - og nej. I Sydkorea er både Hyundai og Kia en del af samme koncern, der helt enkelt hedder Hyundai-Kia Motors. Det er på nøjagtige samme vis, som når Bugatti, Bentley, Ducati, Volkswagen, Audi, Skoda og Seat alle er en del af Volkswagen-koncernen. De to sydkoreanske bilmærker har gjort meget ud af at skille de to mærker ad - og historisk er Hyundai mest målrettet det amerikanske marked, mens Kia sigter markant mod det europæiske. Visse modeller deler også platforme og drivlinjer - præcis som man kender det fra andre koncerner.

Hvor gammel er Kia Rio som model?

Den aktuelle generation af Kia Rio er den fjerde, og modellen har konsekvent været en af de bedst sælgende på det danske marked. Kia Rio er en af de bilmodeller fra den sydkoreanske producent, som har eksisteret i længst tid. Den første generation kom på vejene i 1999, på et tidspunkt, hvor Kia blot havde været på det danske marked i en håndfuld år. 

Er der god plads i en Kia Rio?

Kia Rio er en såkaldt minibil i samme segment som Volkswagen Polo, Hyundai i20, Peugeot 208 og Renault Clio. Alle disse modeller er med i b-segmentet, som altså er klassen for minibiler. Men på trods af, at bilen er mini, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan være ganske fint med plads inde i bilen. Kia Rio hører til blandt de mest rummelige biler i sin klasse.

Hvor mange km kører Kia Rio på literen?

Afhængig a motoren kan Kia Rio kører 17,5-18,5 km pr. liter. 

Hvor meget må Kia Rio have på anhængertrækket?

Kia Rio må have op til 900 kg på anhængertrækket, og for udgaven med 1,25 liters benzinmotor må der være op til 910 kg. 

Hvor lang er Kia Rio?

Kia Rio har en længde på 407 cm.

Se flere nyere brugte biler

KIA

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.