Lille størrelse, kæmpe garanti

Kia Rio - Et moderne look til den perfekte bybil

Perfekt til byen, rummelig nok til hverdagen. Især passagerne bagi, vil sætte pris på den ekstra plads til at strække benene. De nedfældelige bagsæder giver også praktiske egenskaber, da det forlænger bagagerummet, der i forvejen har en imponerende volumen på 325 liter.

Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber den velkørende KIA Rio i Bilernes Hus i Silkeborg, der er en del af Nielsen Car Group.

Kia Rio 2021 1600 07

KIA RIO Har fået et markant skarpere udtryk på fronten

Det mener vores Kia-ekspert

"Hvis du har brug for lidt mere plads, end det, som du får i en mikrobil, så er Rio det helt rigtige valg. Den bil har simpelthen så meget at byde på!"

Har du et spørgsmål om Kia Rio, så tøv ikke med at klikke på knappen herunder.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

En helt igennem smart bil

Kia Rio 2021 1600 08

Hvis din køretur skal være mere sikker

Du bliver advaret om potentielt farlige situationer, som sikkerhedssystemet automatisk registrerer. Derfor har du ikke så ret at bekymre dig om på køreturen, og du kan i stedet læne dig trygt tilbage og nyde turen i fulde drag.

Et eksempel er den fine parkeringsassistent kaldet PDW, som er en stor og reel hjælp til dig, der måske er lidt udfordret i forhold til at få parkeret i sikker stil.

Kia Rio 2021 1600 09

Hold forbindelsen mens du kører

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias connected services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute.

Systemet kan også sørge for, at du kan få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.

Kia Rio 2021 1600 08

Kør med ro i sindet

Systemet overvåger vognbanemarkeringerne ved hjælp af et kamera på forruden. hvis du er ved at forlade din vognbane og du ikke har tændt blinklyset, aktiveres en advarsel for at hjælpe dig til at blive i din vognbane.

Kia Rio 2021 1600 0B

Skarpt udtryk på fronten

Den nye Kia Rio er blevet langt mere markant i sit udtryk, hvis man sammenligner med forgængerne. Det er helt tydeligt, at der er blevet arbejdet igennem i designafdelingerne, hvorfra man er lykkedes med at gå all in på skarpheden.

Kia Rio 2021 1600 07

Start bilen uden nøgle

Med Kia's særlige Smart Key-løsning, skal nøglen blot være i bilen, i din taske eller i din baglomme. Du skal sådan set bare trykke på knappen, så starter bilen, og du kan køre ud i landskabet og møde verden.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Rio

Detaljerne står i kø på den fine Kia, der er ude i fjerde generation.

SIKKERHED

Selvfølgelig har Kia Rio fået fem stjerner i sikkerhed

Der blev givet flotte karakterer, da Kia Rio var forbi Euro NCap for at blive testet..

93%
Adult Occupant
84%
Child Occupant
71%
Pedestrian
59%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia Rio

Får man værdi for pengene ved at købe en Kia Rio?

Den nye Kia Rio er et rigtigt godt køb, og hvis du ønsker dig en model, der er lig med værdi for pengene, så er den nye Kia Rio det helt rigtige valg. Hvis du samtidig gerne vil have en bil, der holder i mange år, så er det helt oplagt at kigge i denne retning. Kia er det bilmærke i Danmark, der tror mest på sig selv om sine produkter, og derfor giver mærket også en fabriksgaranti på hele 7 år på alle modeller. Også på Kias fine bud i b-segmentet.

Er Kia og Hyundai to sider af et stykke?

Ja - og nej. I Sydkorea er både Hyundai og Kia en del af samme koncern, der helt enkelt hedder Hyundai-Kia Motors. Det er på nøjagtige samme vis, som når Bugatti, Bentley, Ducati, Volkswagen, Audi, Skoda og Seat alle er en del af Volkswagen-koncernen. De to sydkoreanske bilmærker har gjort meget ud af at skille de to mærker ad - og historisk er Hyundai mest målrettet det amerikanske marked, mens Kia sigter markant mod det europæiske. Visse modeller deler også platforme og drivlinjer - præcis som man kender det fra andre koncerner.

Hvor gammel er Kia Rio som model?

Den aktuelle generation af Kia Rio er den fjerde, og modellen har konsekvent været en af de bedst sælgende på det danske marked. Kia Rio er en af de bilmodeller fra den sydkoreanske producent, som har eksisteret i længst tid. Den første generation kom på vejene i 1999, på et tidspunkt, hvor Kia blot havde været på det danske marked i en håndfuld år. 

Er der god plads i en Kia Rio?

Kia Rio er en såkaldt minibil i samme segment som Volkswagen Polo, Hyundai i20, Peugeot 208 og Renault Clio. Alle disse modeller er med i b-segmentet, som altså er klassen for minibiler. Men på trods af, at bilen er mini, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke kan være ganske fint med plads inde i bilen. Kia Rio hører til blandt de mest rummelige biler i sin klasse.

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

KIA

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++