Kia Sorento 2023 Skraa Bagfra Foran Hus

Attraktiv og fordelagtig leasing af Kia Sorento

Kia Sorento 2023 Fra Siden

LEASING

Nemt og attraktivt at lease Kia Sorento

Kia Sorento er rummelig, højt udstyret og har masser af komfort. Med plads til op til syv personer og et lækkert interiør er der mange ting at falde for. Samtidig er det udvendige design helt i top, og skal Kia Sorento være din nye bil, kan du overveje at lease den. 

Vælger du privatleasing, så får du helt styr på biløkonomien, og du sikrer dig mod uventede værkstedsregninger, værditab og mulige afgiftsændringer. Den månedlige leasingydelse dækker både service- og finansieringsudgifter, så du blot betaler forsikring og ejerafgift derudover. På den måde kender du altid din biløkonomi. 

BH Webikoner 14 Uforudsete Omkost NY
Fordel nr. 1
Ingen uforudsete omkostninger

Din månedlige ydelse er inklusiv serviceaftale og garanti i hele leasingperioden.

BH Webikoner 15 Billig Ny Bil NY
Fordel nr. 2
Kom billigt til en helt ny bil

Du kan få en leasingaftale med helt ned til nul kroner i udbetaling. 

BH Webikoner 16 Skift Bil Oftere NY
Fordel nr. 3
Skift bil oftere og hurtigere

Du kan hurtigt og nemt skifte leasingaftale, hvis dine behov ændrer sig. 

BH Webikoner 17 Ukendt Værditab NY
Fordel nr. 4
Slip for ukendt værditab

Ingen bekymringer for stort værditab og bøvl med at sælge bilen igen.

Udvalgte privatleasing tilbud

Leasingydelserne er faste og inklusive serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger og moms. Leasingaftalen er godkendt af FDM. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billedet er modelfoto, og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Ydelserne er ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.

Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

 

Erhvervsleasing af Kia Sorento som firmabil

Du kan selvfølgelig også lease din nye Kia Sorento som firmabil til særdeles attraktiv beskatning.

Bilernes Hus i Silkeborg er en del af NIELSEN CAR GROUP, der også omfatter Bjarne Nielsen-koncernens ti bilbuse samt vores eget leasingselskab LEASING DK. Her kan du og din virksomhed få en skræddersyet leasingløsning tilpasset kilometer, løbetid, leasingform mv. som I ønsker det. LEASING DK har eksisteret i mere end 10 år, og holder allerede tusindvis af kunder godt kørende.

Få et leasingtilbud i Bilernes Hus i Silkeborg eller besøg vores kolleger i LEASING DK.

Kontakt os     Læs mere hos LEASING DK

 

 

Kia Sorento 2023 Bagende Afstand

Få første måneds bilforsikring gratis

Når du handler eller leaser Kia Sorento i Bilernes Hus i Silkeborg, så får du første måneds forsikring gratis. Vi samarbejder med If, som har skræddersyet forsikringer til det danske bilmarked. Du har stor frihed til at vælge den dækning du ønsker, og priser er konkurrencedygtige. 

Introtilbuddet gælder den første måned hvorefter du får et tilbud, som du enten kan vælge at takke ja eller nej til. Ønsker du et andet forsikringsselskab, er der ingen binding, og det koster ikke noget.

Læs mere om bilforsikring