Privatleasing

Ønsker du privatleasing er det muligt i Bilernes Hus. Vi tilbyder leasing tilbud via Leasing dk. De har siden 2004 leveret biler til virksomheder og private i hele Danmark. Leasing dk er et 100 % selvstændigt og uafhængigt leasingselskab, som tilbyder både privatleasing, erhvervsleasing og flexleasing af biler på individuelle vilkår – tilpasset dine ønsker og behov. Det passer godt med vores ønske om at tilbyde et bredt udvalg som del af en høj service. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder for billige leasing af bil til dine ønsker eller behov.
 
Privatleasing med mange muligheder
Leasing dk samarbejder direkte med bilimportørerne i Danmark og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker til bilmærke og model, når du ønsker at lease bil. Det gælder uanset, om du er i markedet for personbiler, varebiler eller specialbiler. Hos Bilernes Hus kan du vælge i mellem alle former for leasing af biler. Tag en snak med en af vores dygtige konsulenter, som er eksperter i at spørge ind til ønsker og behov. Sammen finder vi en model, der passer til dig og din familie. Der er mange fordele ved at lease en bil:

  • Du afleverer bare bilen tilbage, når leasingperioden er slut og slipper for at tænke på gensalg.
  • Du binder ikke en masse kapital i bilen, som du gør ved et almindeligt bilkøb
  • Du betaler ikke for service på bilen
  • Ingen udgifter på reparation af fejl og mangler på bilen (eksklusiv stenslag?)
  • Ingen registreringsafgiften, som ved et traditionelt bilkøb


Billig privatleasing hos Bilernes Hus i Silkeborg

Privatleasing et blevet en af de helt store ting i Danmark, inden for de senere år. Med privatleasing får du en bil i en tidsbestemt periode. Du skal ikke tænke på omkostninger i forbindelse med service eller bekymre dig om et eventuelt salg. Dette står dit leasingselskab for. Med privatleasing kan du have gavn af bilen i den aftalte periode. Typiske leasingperioder er 1,5-3 år. Når perioden er slut afleverer du bilen igen. På den måde har du mulighed for at prøve forskellige biler, inden for kortere perioder, uden at skulle tænke over mistet værdi på bilen.

Leasing tilbud
Her hos Bilernes Hus har vi løbende udvalgte næsten nye mærker og modeller af spændende leasingbiler at vælge i mellem. Hør nærmere i butikken.
Se også nærmere på flexleasing, hvis du har specielle ønsker til din leasing. Alle vores leasingbiler fremstår i den højeste kvalitet. Derudover får du hos Bilernes Hus altid en service verdensklasse uanset om du har spørgsmål til nogle af vores 300 forskellige nye og brugte biler til salg, spørgsmål til leasingaftaler, finansiering, værksted, reservedele eller andet indenfor vores store bilområde.
 

 

 

 (http://privatleasing.kiamotors.dk/)  (https://www.nissan.dk/biler/tilbud/privatleasing.html)



Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi
6.000 km.
249.880 kr.
Audi A3 35 TFSi Sport Cabriolet S-tr.
18.000 km.
379.900 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Ambition Combi
156.000 km.
149.900 kr.
Kia Ceed 1,4 T-GDi Intro Edition DCT
23.000 km.
249.800 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *