Optimér din køreglæde

Nissan Juke - indfanger dit øje fra enhver vinkel

Det er et dristigt sporty design der venter dig i den nye Nissan Juke. Coupé stylingen giver et kraftfuldt udtryk.

Nissan Juke 2020 1600 8C

NISSAN JUKE Alle detaljer på Nissan JUKE er skabt til at blive lagt mærke til

Det mener vores Nissan-ekspert

"Det er ikke underligt at Nissan JUKE har en kæmpe fanskare over hele verden. Den udfordrer traditionelt design, og har nogle fantastiske køreegenskaber."

Har du et spørgsmål om Nissan Micra så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus, Nissan

Teknologi der passer på dig

Nissan Juke 2020 1600 2A

Tro mod originalen

Den oprindelige Nissan JUKE udfordrede hvad man kunne tillade sig indenfor bildesign. Det har Nissan ikke glemt i den nye version. Nissans sportsarv skinner igennem, og med 19" alufælge, muskuløse linjer og unikke lyssignatur er den med til at sende et klart signal. JUKE er ankommet.

Nissan Juke 2020 1600 6D

Nissan Connect*

Mød Nissans nyeste generation af lyd- og navigationssystem, Nissan Connect. Håndfri kommunikation med Bluetooth og apps, smartphone integration og den lækre 8" multitouchdisplay gør at du kan holde din koncentration der hvor den skal være. Nemlig på vejen.

*De tilgængelige funktioner afhænger af udstyrsvariant.

879969A F77 19TDIEULHD JUKE P13A 003

Du er aldrig alene med ProPILOT*.

I modellerne med DCT-gearkasse er du aldrig overladt til dig selv takket være Nissan ProPILOT. Det er et system der arbejder for dig i baggrunden. Du skal blot køre som du plejer, velvidende at din Nissan JUKE er klar til at hjælpe dig med opbremsninger, styring eller acceleration hvis der skulle være behov for det.

*Muligheden for ProPILOT afhænger af model og udstyrsvariant.

Nissan Juke 2020 1600 7B

Omstillingsparat, som dig selv.

Selvom Nissan JUKE lægger op til sjov, er der på ingen måde sparet på de praktiske løsninger. Hvis du har behov for at have ekstra lange ting med i bilen, kan bagsæderne lægges ned, og giver dig dermed ekstra plads.

Nissan Juke 2020 1600 76

Få en unik lydoplevelse

I Nissan JUKE kan du få en helt unik lydoplevelse takket være BOSE® Personal® hvor der blandt andet er indbygget højttalere direkte i nakkestøtten.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan JUKE

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Nissan JUKE er testet hos Euro NCAP

Om Nissan JUKE er sikker? Det kan du tro den er. Den fik 5 perfekte stjerner i sikkerhedstesten.

94%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
81%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan JUKE

Hvad er historien bag Nissan Juke?

Nissan Juke er en sporty Crossover der skiller sig ud på landevejen. Den kom på markedet første gang i 2010 og i 2019 fik den en væsentlig opgradering med nyt design og en både lettere og større platform, som den deler med Renault Clio og Captur. Den bliver samlet og produceret på Nissans fabrik i Sunderland i England.

Hvor stor er en Juke?

Nissan Juke er lillebror til den populære Qashqai. Ikke desto mindre, og på trods af dens Coupé-Crossover design, er den stadig meget rummelig og kan sagtens mønstre den mellemstore familie med et-to børn. Dens design er friskt og moderne - både udenpå med sine karakteristiske lygter og indeni med sporty luftdyser og midterkonsol. 

Kan Nissan Juke fås som hybrid?

Nej Nissan Juke fås udelukkende med en 1.0 liters trecylindret turbo-benzinmotor med 114 hk. Den fås med både manuelt eller automatgear. Selvom den ikke fås med hybridteknologi, så kører den stadig knap 17 km/l ved blandet kørsel.

Hvad gør Nissan Juke speciel?

Nissan Juke skiller sig ud på dens design og udstyrsniveau til prisen. Allerede helt fra begyndelsen får du udstyr som LED-forlygter og kørelys, aircondition, fartpilot og vigtigt sikkerhedsudstyr som nødbremse, intelligent vognbaneassistent og skiltegenkendelse. 

Desuden vælter det ikke budgettet at gå et skridt eller to op udstyrsmæssigt, og så får du alt hvad hjertet kan begære af lækker komfort og sikkerhedsudstyr.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Nissan-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.