Skoda er høj kvalitet. I Bilernes Hus har vi lige nu 7 nyere brugte Skoda på salgslisten

I Bilernes Hus i Silkeborg er vi autoriseret serviceværksted for Skoda, og det gør, at vi er klædt ekstremt godt på til at håndtere de mange forskellige modeller fra det tjekkiske bilmærke, som i dag nok er mere tysk, end det er tjekkisk. Derfor kan du med sindsro købe din næste brugte Skoda Octavia, Skoda Citigo eller Skoda Superb hos os i Bilernes Hus.

Som sagt er udvalget stort, og du finder typisk både modeller som Skoda Enyaq, Skoda Scala, Skoda Karoq og Skoda Fabia i vores sortiment. På koncern-niveau sælger vi langt over 10.000 biler, og deri indgår både nye og nyere brugte personbiler og varebiler. Men altså især på nyere brugte biler er vi særdeles stærke i Bilernes Hus.

Du kan være helt sikker på en bilhandel uden problemer og priser, der er helt fair. Det gælder både den pris, som du skal betale for din nye brugte Skoda - men også den pris, som vi vil betale dig for en byttebil, der eventuelt skal indgå i handlen. Husk på, at vi er autoriseret - det er din garanti for god service og ordentlig behandling.

Skoda blev grundlagt i 1895 og var oprindeligt et cykelmærke. Produktionen blev hurtigt ændret til blandt andet biler, og mærket har i alle år et symbol på godt design. Herhjemme er Skoda blevet Årets Bil i Danmark intet mindre end fire gange - i 1997 og 2014 med Skoda Octavia, og i 2001 og 2013 med henholdsvis Skoda Fabia og Skoda Citigo.

7 BILER
Viser nu 7 af 7 biler

Se hele vores udvalg i brugte Skoda

Alle brugte biler til salg netop nu