Kan jeg få rabat i Bilernes Hus?

Vi mener, at det er mest fair, at du kan regne med den pris, der står på bilen, når du køber ny bil. Det giver tryghed og mange vil af samme grund også opleve, at vi som regel ikke giver rabat på bilerne.

Det store spørgsmål som alle gerne vil vide, og det forstår vi selvfølgelig godt!

I Bilernes Hus gør vi et stort stykke arbejde med at indkøbe de biler, kunderne efterspørger og arbejder løbende med at prissætte bilerne, så vi hele tiden er konkurrencedygtige på pris, byttebil, udstyr, serviceydelser mv. når du som kunde kommer og kigger på bil.

Omfatteden gennemgang og klargøring

Men allerede inden bilen kommer ind i butikken, så gennemgår alle vores brugte biler en omfattende gennemgang og klargøringsproces, så du som kunde kan være sikker på, at bil er tiptop og kvaliteten er i orden. Køber du en nyere brugt bil i Bilernes Hus føles det derfor næsten som at købe en helt ny bil!

Som markedsledende med mere end 300 nyere brugte biler, der står top-klargjorte i vores indendørs biludstilling, mener vi faktisk også, at det er mest fair for vores kunder, at de kan regne med den pris, der står på bilen. Det giver tryghed og mange vil af samme grund også opleve, at vi som regel ikke giver rabat på bilerne.

Finder du alligevel den samlede pris helt urimelig, så skal vi selvfølgelig nok høre på, og så snakker vi om det. Vi ønsker alle går herfra glade.

Vil du gerne vide mere om, hvad din bil er værd, så læs: Hvad er min gamle bil værd?

Læs også mere om byttebil i indlægget: Tager I min bil i bytte?

Udgivet: 29-06-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *