Kan jeg købe bil ubeset og få den leveret?


Naturligvis kan du det! Du har rig mulighed for at se vores udvalg af biler på vores hjemmeside, hvis du ikke har tid eller bor for langt væk til at komme et smut forbi butikken.

Har du spørgsmål angående en bil du har set på vores hjemmeside, kan du nemt ringe til en af vores salgskonsulenter, som kan gennemgå bilen med dig over telefonen. Så ved du lige præcis, hvad det er du køber og om der er nogle fejl eller mangler, som skal ordnes inden leveringen.

Efter den telefoniske gennemgang af bilen, bliver der sendt en slutseddel på mail. Når alt papirarbejdet er på plads omkring bilkøbet, evt. finansiering og levering bliver din bil klargjort, så vi kan få bilen leveret til dig. Hvor i Danmark du bor er underordnet, - vi bringer bilen lige til døren!

Nu tænker du måske alligevel, om det nu er helt sikkert at købe bil ubeset. Men ja, dét er det. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så vores salgskonsulenter gør naturligvis alt, for at beskrive bilen så korrekt som muligt, så den lever op til dine forventninger. Det betyder, at du får leveret en bil, du er 100% tilfreds med, - og det gælder også, selvom du ikke selv har været fysisk i butikken og se bilen an.

Så simpelt kan det også være at købe bil J

 

Find allerede nu din kommende bil under brugte biler.

 

Udgivet: 20-01-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *