Kan jeg købe en brugt elbil?

Kun omkring 3 ‰ af de bliver, der kører i Danmark er el- eller hybridbiler. Derfor har vi også kun sjældent el- og hybridbiler i vores brugtbilbase, men vi forventer, det ændrer sig i løber af de næste år.

Der kører 2,5 millioner biler rundt i Danmark. Kun 9.412 af dem er el- eller hybridbiler, hvilket svarer til lidt over 3‰ af den samlede danske bil-bestand.

Derfor finder du heller ikke el- og hybridbiler i vores brugtbilbase, men indkøbschef i Bilernes Hus Jess Slott Helle er ikke i tvivl om, at de nok skal komme i løbet af den næste årrække, for stor set alle bilmærker sender el- og/eller hybridbiler på markedet lige nu.

”Lige nu er de stadig for dyre. Vi som forbrugere er måske nok miljøbevidste, men ikke så miljøbevidste at vi vil give 50.000 til 100.000 kr. mere for at køre grønt. Men der er gang i en stor udvikling og jeg tror på, vi vil opleve et stort boom. Især hvis politikerne gør det mere fordelagtigt at vælge det grønne alternativ.” Lyder vurderingen fra Jess Slott Helle.

Udvikling giver flere elbiler – også brugte

Elbilen er fremtiden - også i Bilernes Hus. Efterhånden som udviklingen af elbilen får flere år på bagen, vil el-løsningen også blive billigere og derfor også tilgængelig for langt flere forbrugere. Dermed vil Jess Slott Helle også kunne købe flere brugte elbiler ind til salg i Bilernes Hus i Silkeborg.

Det betyder ikke, at vi ikke har el-bilen klar til dig i Bilernes Hus. Der er inspiration, prøveture og nye elbiler ved de fleste af vores nye mærker (Nissan, Kia og VW).

Her på bloggen kan du læse mere om Nissans Leaf og Kia Niro Plug-in Hybrid, der er en hybrid bil, hvor du får det bedste fra begge verdener. En bil, der ligesom Nissan Leaf, har solgt langt over, hvad vi her i Bilernes Hus først forventede.

Udgivet: 03-10-2018

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *