Tager I min bil i bytte?

Du kan trygt købe din nye bil i Bilernes Hus, for vi tager altid din gamle bil i bytte.

Den gamle bil har efterhånden kørt i mange år og det er på tide, at skifte den ud med en nyere model.

Men så melder spørgsmålet sig … hvad gør du med den gamle bil? Skal du selv sørge for at sælge den? Dét skal du heldigvis slet ikke bekymre dig om, hvis du går i Bilernes Hus!

Vi tager altid din bil i bytte

I Bilernes Hus tager vi nemlig altid din bil i bytte, hvis du køber en ny. Og selvom din bil måske er ældre end de biler, vi sælger her i butikken, så skal vi nok hjælpe dig af med den alligevel.

Du skal selvfølgelig også have den helt rigtige pris for din gamle bil, og her er vi også klar til at hjælpe dig. Det eneste vi kræver er, at du kommer forbi med din bil i forbindelse med handlen.

Personligt frem for digitalt

Mange bilsites og bilforhandlere reklamerer med online bilvurdering, men hos Bilernes Hus foretrækker vi fortsat at vurdere din bil personligt og lave en individuel vurdering.

Dét skyldes, at selv biler af samme mærke, model, årgang, kilometer mv. kan have forskellig byttepris afhængig af, hvor god du har været til at passe på din bil, - modsat en bil der har haft et hårdt liv.

Derfor vil vi rigtig gerne se din bil før, vi endeligt kan lave en vurdering af den. Dét er også din sikkerhed for at få den bedst muligt pris.

Tag altid fat i en salgskonsulent, - enten i butikken eller online, hvis du har nogen spørgsmål angående din bil.

Udgivet: 08-02-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *