Danmarkspremiere på KIA Picanto d. 21.-22. nov. kl. 11-16


Kom ind og oplev den helt nye KIA Picanto til Danmarkspremieren d. 21. & 22. november fra kl. 11 - 16 i Bilernes Hus. KIA Picanto er den ultimative bybil med masser af personlighed, og interiør i luksusklassen og et af klassens største bagagerum. 

Ud over den helt nye KIA Picanto kan du blandt andet opleve den 100% elektriske KIA e-Niro og Plug-in Hybriden KIA XCeed PHEV med KIA's mest avancerede drivlinje. 

Vi glæder os til at tage imod dig.

 


KIA Picanto - Den ultimative bybil

Måske synes den kompakt udvendigt, men indeni den helt nye KIA Picanto er der masser af plads. Den er jo trods alt en af de mest rummelige biler i segmentet. Den nye KIA Picanto er udstyret med op til fem sæder, i fuld størrelse, så der er plads til dig, dine venner og nye eventyr.

Bilen kan leveres med masser af ekstraudstyr – lige fra førsteklasses kunstlæder i kabinen til soltag og det avancerede bakkamera. Et af klassens største bagagerum er standard.

Læs mere her

 


KIA e-Niro - Eldreven, rendyrket crossover-stil

KIA e-Niro markerer et nyt, spændende kapitel for elektrisk mobilitet. Med den tilføjes masser af stil og begejstring til miljøvenlig kørsel. Med sin rækkevidde på 455 km og muligheden for lynopladning markerer den et stort skridt inden for elbilspecifikke teknologier. 

Som en ægte crossover kombinerer den avanceret teknologi og komfort med et rummeligt 451-liters bagagerum. 

Læs mere her

 


KIA XCeed PHEV - Elektrificer din kørsel

Med vores XCeed Plug-in Hybrid bringer den elektrificerede køreoplevelse op til et nyt niveau.

Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift. Når batteriet er helt opladet, kan du køreop til 48 km i ren eldrift, og desuden får du en lang række nye features, der gør din elektrificerede køreoplevelse så nem og tilfredsstillende, som du kan ønske dig.

Læs mere her

 


KIA Ceed SW PHEV - Smuk, rummelig og elektrificeret

Fra det øjeblik du ser Ceed Sportswagon plug-in hybrid (PHEV), ved du, at du kigger på det bedste fra begge verdener – en kombination af et dynamisk og iøjnefaldende design med et rummeligt og praktisk interiør samt fordelene ved KIAs miljøvenlige elektrificerede drivlinje.

Læs mere her

Udgivet: 21-08-2020

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *