Kia hybriddage 21.-22. september 2019

Hos Kia i Bilernes Hus glæder vi os til at se dig til Hybriddage i denne weekend fra kl. 11-17. Her står vi klar med biler, der kan køre 65-70 kilometer pr. liter.

I weekenden sætter vi fokus på hybrid bilerne fra Kia. Du kan opleve to lækre modeller fra Kia, der går så langt på literen, at det næsten lyder for godt til at være sandt.

Men når Kia kombinerer det bedste fra to verdener, nemlig benzin og el, i en stærk plug-in-hybrid, så får du faktisk en bil, der ikke alene har benzinbilens lange rækkevidde og store fleksibilitet, men også elbilens fantastiske økonomi og miljøvenlighed.

Men er det relevant for lige netop dit kørselsbehov? Det kan vi tage en snak om i weekenden, hvor du blandt andet kan opleve den banebrydende crossover SUV, Kia Niro plug-in hybrid.

Kia Niro plug-in hybrid

Kia Niro plug-in hybrid (PHEV), som du måske har set Robert de Niro reklamere for på youtube, kan du se og prøve i weekenden.

Kia Niro plug-in hybrid kører faktisk op til 74,1 km/l, når du kombinerer benzin- og elmotor, så hvis du vil have en sjov og rap bil, der samtidig er særdeles rummelig for klassen, så skal du lede længe efter et bedre valg.

Kia Niro plug-in hybrid kan fås i udstyrsvarianten Vision fra 274.999 kroner. 

Kia Optima SW plug-in hybrid

I denne weekend kan du også opleve Kia Optima SW plug-in hybrid, som er en topmoderne familiebil. Den vil helt sikkert vil imponere dig, ikke mindst når du oplever, at du kan fragte familien fra Silkeborg til København med et forbrug på cirka 24 liter benzin*.

Kia Optima SW plug-in hybrid koster fra 349.999 kr. Med Kia Optima SW plug-in får du ekstremt meget bil for pengene, elegance og en topmoderne familiebil. Så må du leve med risikoen for, at du glemmer hvor tankdækslet sidder, fordi den kører så langt på literen

Og husk alle Kia'er kommer med syv år eller 150.000 km garanti.

Vi glæder os til at se dig i Bilernes Hus den 21-22. september 2019, begge dage kl. 11-17.

 

(*) Tallet kan variere efter kørestil og vejforhold, men er baseret på officielle angivelser fra Kia ved kombination af benzin- og elmotor.

Udgivet: 20-09-2019

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *