Ny Service Cam mulighed

Se videoen, hvor VW-servicerådgiver Joachim H. Thorsted fortæller om vores nye Service Cam mulighed, når din VW eller ŠKODA er på værksted.

Vores nye Service Cam, som VW-servicerådgiver Joachim H. Thorsted fortæller om i videoen, støtter op om den tillid, du viser os, når du afleverer din bil her hos os. Og så kan du jo også se, hvordan din bil ser ud fra helt andre vinkler, end du ser til dagligt.

Med på værkstedet

Service Cam betyder, at du nærmest er med, når din VW eller ŠKODA er på værkstedet for at blive serviceret eller repareret. Du kan nemlig modtage en video, hvor vi gennemgår din bil og forklarer, hvad vi gør ved den.

Skulle der være overraskelser som fx behovet for nye bremser, sender vi dig en video, hvor du kan se de bremser, der skal skiftes samt et prisoverslag, som du så kan vælge at acceptere.

Se eksempel på videogennemgang af bil

Service i verdensklasse

Med Service Cam filmer den mekaniker, der arbejder på din bil, en gennemgang af bilen og fortæller, hvad der er gjort ved bilen og hvad der evt. skal gøre mere ved. Filmen sendes så til dig, så du med egne øjne kan se, hvad der tales om, når mekanikeren fx siger, at der er hul i udstødningen.

Med Service Cam understøtter vi den gode service, du altid får her i Bilernes Hus. Vi vil gerne give dig et indblik i vores arbejde og sikre dig den helt rette løsning, hvis din bil har brug for service og reparation.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt VW-servicerådgiver Joachim H. Thorsted på mail: jht@bilerneshus.dk eller tlf.: 81 888 425.

Book tid på værkstedet

Bilens nummerplade vises med tilladelse fra ejeren.

Udgivet: 28-05-2019

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *