Nyuddannet BMW Body-technician

Karrosseritekniker på Bilernes Hus' Skadecenter har været på BMW-skolebænken og nu kan kalde sig BMW Body-technician.

Bilernes Hus har haft endnu en mekaniker på skolebænken. Denne gang var det karrosseritekniker Nicolaj Laursen fra Bilernes Hus skadecenter, der har været på BMW-skolebænken og nu kan kalde sig BMW Body-technician.

Alt laves efter BMW-bogen

Kurset, der varer fire uger, blev afholdt i Göteborg i Sverige og Larvik i Norge. De fire uger er delt op i fem forløb, hvor deltagerne er tilbage på arbejdsbænken og arbejde med det, de har lært.

Det overordnede formål er at lære deltagerne, præcis hvordan BMW ønsker, deres biler skal serviceres og repareres.

”Vi lærte at lave bilerne 100 % efter BMWs forskrifter,” fortæller Nicolaj Laursen.

BMW skal limes og ikke svejses

BMW adskiller sig desuden fra de fleste andre biler på den måde, at BMW typisk skal limes og nittes sammen, hvor andre mærker svejses sammen.

Selve undervisningen veksler mellem teori og praktiske opgaver. Og Nicolaj Laursen fortæller også, at han og de andre deltagere blandt andet prøvede at skifte tag samt side på en BMW F10.

Autoriseret BMW værksted – din sikkerhed

Indtil videre er Nicolaj Laursen den eneste i Skadecenteret, der er efteruddannet af BMW, så det er ham, der laver din BMW, hvis den er blevet skadet.

Med Nicolaj Laursen som BMW Body-technician styrker Bilernes Hus sin position som autoriseret værksted, fordi du hos os er sikker på, at få din BMW bliver repareret 100 % efter BMWs forskrifter.

 

 

Udgivet: 19-02-2019

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *