Silkeborg Rundt #2

Silkeborg er også kendt som en fantastisk kunst og kultur by. Tag med når vi giver jer inspiration til en tur i kunstens tegn.

📍 SILKEBORG RUNDT REPORTAGE 📍

Silkeborg er langt mere end biler og Gudenå. Takket være fantastiske udstillinger af danske såvel som internationale kunstnere, flere gallerier og dygtige kunsthåndværkere er Silkeborg også kendt som en fantastisk kunst og kultur by. Tag med når vi her i vores 2. reportage om Silkeborg giver jer inspiration til en tur til Silkeborg i kunstens tegn.

#2 KUNST

Museum Jorn finder du verdens største samling af Asger Jorns værker, som byder på farverige, dystre, abstrakte og flotte malerier samt keramik, tryk og meget andet. Udover at være oplagt for de kunstinteresserede er Museum Jorn også for børn og barnlige sjæle, der vil nyde et par timer på museet.

Galerie Moderne Silkeborg er et af Skandinaviens største gallerier inden for moderne kunst. Galleriet har mere end 600 m2 udstillingslokaler, hvor du kan se skiftende udstillinger med Cobraværker samt danske og internationale kunstnere. Der arrangeres 6 - 8 udstillinger om året, og du kan også finde et stor udvalg i grafik og kunstbøger, hvis du ikke lige har mod på at købe et maleri med hjem. Bilernes Hus´ udsendte var så heldig at opleve Ole Aakjærs udstilling Strange Birds, som var virkelig spændende!

KunstCentret Silkeborg Bad er en stor turistattraktion i Silkeborg og et oplagt besøg, hvis du er på besøg i Silkeborg. Her er skiftende udstillinger af både danske og internationale kunstnere, der forvandler det gamle kurbad ”Silkeborg Bad” til et inspirerende museum. Samtidig kan du opleve parkens mange sjove og spændende skulpturer, spille på udendørs instrumenter eller smage Arnakkekildens kolde vand, hvilket gør KunstCentret Silkeborg Bad til et oplagt udflugtsmål for hele familien.

God fornøjelse!

 

Udgivet: 17-06-2018

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *