Hvad gør jeg når min bil skal til syn?

Inden du kører din bil til syn, er det en god ide at få gennemgået din bil, så du ikke risikerer, at skulle til omsyn. Vi kan både tjekke og syne din bil for dig.

Alle biler skal til syn. Almindelige personbiler samt varebiler skal til periodisk syn fire år efter, at bilen er registreret første gang. Efterfølgende skal den til syn hvert andet år. Synsdatoen vil være baseret på datoen for den første registrering, men dette kan dog variere, hvis bilen har været ejerskiftet i forbindelse med salg.

I forbindelse med at bilen skal til syn, modtager du en indkaldelse fra Trafikstyrelsen. Det er dit eget ansvar, at sørge for at få bilen synet til tiden. Overskrider du fristen for syn, bliver politiet orienteret og de kan potentielt komme og konfiskere dine plader, hvis du har kørt meget længe uden at få bilen synet.

Vil du sikre, at bilen kan gå gennem det periodiske syn og ikke skal til omsyn, er det en god ide at få gennemgået bilen på et værksted, inden du kører til synshallen. 

Synstjek

Som kunde i Bilernes Hus holder vi også øje med, om din bil snart skal til syn. Dét betyder, at vi sender en e-mail eller et postkort til dig, hvor vi gør opmærksom på, at din bil snart skal til syn og tilbyder dig et gratis synstjek.

Ved synstjekket gennemgår vi bilen for eventuelle fejl og mangler og skal der udføres reparationer, aftaler vi det med dig, så du kender omfanget og evt. pris. Ønsker du, at vi syner din bil, gør vi også det. Og du sparer besværet!

Bestil tid

Du kan bestille tid til ”Klargøring til syn” på vores webside www.bilerneshus.dk/værksted/

  • Klik på den røde boks, hvor der står ”Book tid”.
  • Udfyld skemaet og tryk send.
  • Anmodningen vil blive sendt til vores værkfører, som vil sende en bekræftelse tilbage til dig.

Alt du skal gøre nu, er bare at sørge for at få din bil hen til os, så klarer vi resten for dig.

Ha’ en skøn dag derude og kom gerne ind og besøg os snart!

Udgivet: 11-01-2017

Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *