Lige nu har vi 0 Alfa Romeo til salg.

Køber du Alfa Romeo i Bilernes Hus, så er du sikret en herlig bil, der er garant for en ekstrem høj grad af køreglæde. Vi er eksperter i Alfa Romeo, og kan tilbyde dig en sikker og tryg bilhandel. Vi har et stærkt udvalg af nye brugte Alfa Romeoer til attraktive priser.

Når du handler bil hos os, er du aldrig alene. Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i koncernen, og sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, og at du er godt kørende i din nye bil. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din bil som din byttebil.

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. - eller bare Alfa-Romeo - blev grundlagt som A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) 24. juni 1910 i Milano, hvor hovedsædet fortsat ligger. Siden 1911 har virksomheden været involveret i racerløb og den har et renommé for at konstruere og fabrikere relativt dyre sportsbiler.

Romeo-delen af navnet, der kom til i 1920, stammer fra Nicola Romeo, en entreprenant type fra Napoli, som i en årrække var chef for koncernen.

Alfa var ejet af et statsejet italiensk holdingselskab fra 1932 til 1986, hvor den blev overtaget af Fiat-koncernen - og siden februar 2007 har virksomheden været en del af Fiat Group Automobiles S.p.A (FCA). I 2021 fusionerede FCA med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Peugeot, Opel og Citroën, til et samlet selskab, der hedder Stellantis.

Som følge af fusionen driver Stellantis hele fjorten bilmærker, heraf fem fra PSA Group (Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall) og ni fra FCA (Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati og Ram).

Stellantis sælger årligt mere end 7 millioner biler og antages at være verdens fjerdestørste bilproducent efter Toyota Motor, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

Alfa Romeo er altid blevet opfattet som et yderst eksotisk bilmærke - ikke mindst i Danmark, hvor modeller som Alfa Romeo Spider, Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Alfasud og Alfa Romeo 156 i hver sin periode har været ganske populære modeller.

Sidstnævnte var i slutningen af 1990’erne en stor succes både i Danmark og internationalt.

Modellen blev kåret som Årets Bil i Danmark 1998 - og vandt samtidig den endnu mere eftertragtede pris som International Car of the Year 1998. Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo blev en del af Fiat-koncernen - der i dag hedder FCA Group - i 1986.

Et par særdeles interessante modeller er blevet introduceret over de seneste år, og især Alfa Romeo Giulia - og siden SUV-modellen Stelvio - fik alverdens bil-aficionados til at dreje nakken af led.

Modellen var da også endog meget tæt på at blive kåret som Årets Bil i Danmark 2017, hvor det blev til en andenplads.

  Viser nu 0 af 0 biler

  Brugte Alfa Romeo i Bilernes Hus

  Et af de mest spektakulære bilmærker er italienske Alfa Romeo. I Bilernes Hus har vi et udvalg af de lokkende personbiler fra Alfa Romeo.
  Alfa Romeo bliver af mange betragtet som den "frække drenge" i klassen, når der sammenlignes med eksempelvis de tre tyske premium mærker. Alfa Romeo leverer sportslige køreegenskaber og masser af attitude - og de fine biler kan erhverves til ganske skarpe priser, når man tager i betragtning, hvor meget værdi man får for pengene. Mange vælger Alfa Romeo, fordi mærket er lig med teknologi, komfort samt stor glæde. Her i Danmarks største bilhus finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Renault, Volkswagen, Ford og Kia til til Volvo, Mercedes og Audi.

  Brugt Alfa Romeo som forrygende firmabil

  Hos Bilernes Hus finder du et udvalg af Alfa Romeo-modeller, og uanset hvilken brugt Alfa Romeo du vælger, så kan du være sikker på at få en bil, der er i tiptop-stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
  Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du helt klart se nærmere på de brugte Alfa Romeo-modeller, som du finder hos os. Kig løs og kontakt os for en prøvetur.

  Fair priser på brugte Alfa Romeo

  Alle vores priser på brugte Alfa Romeo er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
  Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

  Køb brugt Alfa Romeo i Bilernes Hus

  I Bilernes Hus får du altid brugte Alfa Romeo i den bedste kvalitet til en fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i Danmarks største bilforretning og se udvalget af de italienske modeller.

  Alle brugte biler til salg netop nu