Køb Alfa Romeo i Bilernes Hus! Vi har 0 brugte til salg

Du kan være helt tryg, når du køber en nyere brugt Alfa Romeo i Bilernes Hus i Silkeborg. For det første er du sikret en gedigen bil, som leverer køreglæde på et meget højt plan. Her i Bilernes Hus er vi eksperter i de ædle italienske Alfa Romeo-modeller, og vi kan sikre en helt tryg handel. 

Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group, og når du handler bil hos os, så er du aldrig overladt til dig selv. Vi leverer mere end 10.000 biler om året på koncernniveau, og hos os kan du altid regne med at få en grundig vejledning og rådgivning gennem hele processen. Vi har mange års erfaring med at sikre fair priser - både på den bil, du køber hos os, og på den bil, som du eventuelt sælger til os som byttebil.

Alfa Romeo blev grundlagt den 24. juni 1910 som A.L.F.A., der stod for Anonima Lombarda Fabbrica Automobili. Lige siden etableringen har virksomheden været involveret i racerløb, og fabrikken har altid haft et ry for at bygge dyre sportsbiler. Romeo-delen af navnet stammer fra Nicola Romeo, der gennem en årrække var chef for koncernen, som siden 1920 hed Alfa Romeo.

Alfa var i perioden fra 1932 til 1986 ejet af et italiensk statsejet holdingselskab. I 1986 overtog Fiat-koncernen Alfa Romeo - og siden februar 2007 har virksomheden været en del af Fiat Group Automobiles S.p.A - eller bare FCA). I 2021 blev FCA fusioneret med franske Groupe PSA, der blandt andet rummer Citroën, Opel og Peugeot. Det nye konglomerat hedder Stellantis, og denne konstellation driver intet mindre end 14 forskellige bilmærker: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Ram, Citroën, DS Automobiles, Opel, Peugeot og Vauxhall.

Stellantis sælger årligt i omegnen af 7 millioner biler, og det placerer koncernen på en delt fjerdeplads sammen med Hyundai-Kia Group efter Toyota Motors, Volkswagen Group og Renault/Nissan.

I Danmark har Alfa Romeo oftest haft en placering som et af de mere nicheprægede bilmærker, hvor modeller som Spider, Giulietta, Alfasud og 156 i hver sin periode har været ganske populære modeller. I slutningen af 1990’erne var sidstnævnte - Alfa Romeo 156 - en markant succes både i Danmark og internationalt, og bil blev kåret både som Årets Bil i Europa og Danmark tilbage i 1998.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu