Sprød elbil til skarp pris. Bilernes Hus har 0 nye brugte MG til salg

Er du til elbil, så skal du klart overveje at investere i en nyere brugt MG i Bilernes Hus i Silkeborg. Hos os kan du finde et udvalg af de elektriske MG-modeller - og du kan faktisk trygt handle nyere brugt MG hos os. Vi har mange års erfaring med at sælge biler - og ti års erfaring med elbiler. Desuden har vi autoriseret forhandling og service af en lang række bilmærker.

MG er formentlig et bilmærke, der klinger velkendt hos mange danske i den ældre del af befolkning. Der er faktisk tale om det gamle klassiske bilmærke MG (Morris Garages), som er blevet genoplivet i form af at blive købt af en kinesisk industri-gigant. Inden MG havnede på kinesiske hænder, gik bilmærket så grueligt meget igennem. Ejerskabet har siden begyndelsen i 1924 været i hænderne på British Motor Corporation, British Leyland Motor og Rover Group for til sidst at ende hos Nanjing Automobile Group.

I 2007 blev Nanjing Automobile Group til SAIC Motors, der et en statsejet kinesisk bilfabrikant. SAIC står for Shanghai Automotive Industry Corporation, og virksomheden er i dag er Kinas største bilproducent med mærker som Maxus og Roewe. I Danmark kører der i omegnen af 5000 køretøjer fra MG rundt, og hovedparten er fortsat de "rigtige" modeller fra Storbritannien fra 1960erne og 1970erne. Men knap 2000 eksemplarer er der allerede solgt af de nye elektriske udgaver fra Kina, og det er ganske imponerende.

    Viser nu 0 af 0 biler

    Alle brugte biler til salg netop nu