Er du til spansk temperament? Antallet af nyere brugte Seat i Bilernes Hus er lige nu på 1 styk

I Bilernes Hus har vi et stort udvalg af de fine Seat'er. Det betyder, at du kan sikre dig en super fin Seat til en skarp pris, og dermed opleve det velkendte spanske temperament, der tøjles på den gode måde af den tyske grundighed. Seat har nemlig været en del af Volkswagen Gruppen i adskillige år, hvilket har været med til at gøre Seat-mærket endnu mere attraktivt.

Vi har en lang række af de mest populære Seat-modeller til yderst attraktive brugt-priser - fra Seat Mii over Seat Leon til Seat Ateca. Udvalget af varianter er vokset betydeligt de senere år, og Seat er - præcis som søstermærkerne Skoda og Volkswagen - kommet godt og grundigt med på el-vognen på det seneste. Vælger du at købe en nyere brugt Seat i Bilernes Hus, så kan du være helt tryg. På koncern-basis sælger vi mere end 10.000 biler årligt, og vi har altid gjort en dyd ud af at følge dig som kunde godt gennem hele processen.

Du kan med andre ord være sikker på en fuldstændig problemfri bilhandel samt fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. Og skulle der alligevel opstå en eller anden form for udfordring, så tager vi naturligvis også den del helt alvorlig.

Seat blev grundlagt i omegnen af Barcelona den 9. maj 1950 af et statsejet industri-holdingselskab. Navnet Seat er oprindelig en forkortelse for Sociedad Española de Automóviles de Turismo (der bedst kan oversættes med noget i retning af spansk turbils-virksomhed). I dag er Seat-koncernen 100 procent ejet af den tyske gigant Volkswagen Group. Inden for de senere år er mærkets særligt sportslige og hurtige modeller blevet skilt ud i sit helt eget bilmærke - altså Cupra.

Seat har været til stede på det danske marked siden 1980erne, hvor især modellen Seat Ibiza var med til at gøre mærket populært. Gennem årene har Seat vundet Årets Bil i Danmark tre gange. Første gang var i 2006 med Seat Leon, dernæst i 2013 med Seat Mii - som delte titlen med Volkswagen Up! og Skoda Citigo - inden Seat Arona altså vandt i 2018.

1 BILER
Viser nu 1 af 1 biler

Se hele vores udvalg i brugte Seat

Alle brugte biler til salg netop nu