Lige nu har vi 1 brugte Toyota til salg.

Køb din nyere brugte Toyota hos os og få glæden af vores mange års erfaring med mærket - samt vores ganske høje serviceniveau. Du finder selvfølgelig både modeller som Toyota Yaris, Toyota Corolla og Toyota Rav-4 i vores sortiment.

Vi sælger mere end 10.000 biler årligt i vores koncern - og vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt undervejs, så du får den bedst mulige oplevelse. Vi ønsker nemlig, at du bliver godt kørende i din nyere brugte Toyota. Hos os kan du være sikker på en problemfri bilhandel og fair priser på såvel din kommende bil som din byttebil. 

Toyota har i mange år været blandt de største bilproducenter i verden - og har i et par tilfælde evnet at indtage førstepladsen.

Virksomheden blev grundlagt i 1937 og har siden 1963 været til stede på det danske marked. Faktisk blev Danmark det første land i Europa, som begyndte at importere Toyota. Det skete med modellerne Toyota Crown, som importselskabet Erla Auto Import fik til Danmark.

Det blev indledningen til en gigantisk succesfortælling, og især op igennem 1980'erne eksploderede salget herhjemme med modeller som Toyota Corolla og Toyota Carina. Begge biler blev bestsellere - og faktisk er Corolla-navnet så legendarisk, at det nu atter er blevet lanceret i Danmark og Europa.

De seneste årtier har Toyota slået sig op på produktionen af hybridbiler - og man har siden årtusindeskiftet lagt over 15 millioner hybridbiler på gaden. Heraf er mere end tre millioner modeller solgt i Europa.

En hybridbil kan sagtens være en ideel løsning - og med modeller som Toyota Auris, Toyota C-HR. Toyota RAV4 og Toyota Prius er der et bredt udbud af de miljøvenlige modeller.

Overraskende nok har Toyota aldrig formået at vinde Årets Bil i Danmark-kåringen, selv om mærket gennem fem årtier har været blandt de bedst sælgende mærker herhjemme. På europæisk plan er historien dog en anden, og for nyligt blev Toyota Yaris kåret som International Car of the Year 2021. Tidligere har Toyota også vundet den eftertragtede kåring med Prius tilbage i 2005 og - igen - Yaris i 2000.

Viser nu 1 af 1 biler

Køb nyere brugt Toyota i Bilernes Hus i Silkeborg

Et af de mest populære bilmærker er japanske Toyota, der af mange bilejere betragtes som indbegrebet af pålidelighed og kvalitet. Toyota har således i adskillige årtier været blandt de bedst sælgende mærker i Danmark - og på verdensplan har den japanske producent i årevis kæmpet med henholdsvis Renault Nissan Alliancen, Volkswagen Group og tidligere General Motors om at være verdens største.
Toyota er ensbetydende med "value for money" - altså at du virkelig får meget bil for pengene. Mange vælger Toyota, netop fordi mærket er lig med kvalitet, komfort og kraftoverskud.
Bilernes Hus i Silkeborg er Danmarks største bilhus, og her finder du et bredt i udvalg af brugte biler i næsten alle bilmærker. Lige fra Peugeot, Citroën, Volkswagen og Ford til Kia, Volvo, Mercedes og Audi.

En nyere brugt Toyota som firmabil

Hos os finder du brugte Toyota-modeller i alle størrelser og prisklasser. Uanset hvilken nyere brugt Toyota du køber, kan du være sikker på at få en bil i god stand. Når vi sætter en brugt bil til salg, sørger vi for at tjekke den grundigt igennem. Hver bil gennemgår en omfattende klargøring hvor vi sørger for at udbedre akutte fejl og mangler så du kan være godt kørende i mange år frem.
Er du på udkig efter en bil, der skiller sig positivt ud fra mængden, så bør du kigger nærmere på de brugte Toyota-modeller, som du finder i Bilernes Hus i Silkeborg.
Her kan du både vælge modeller i SUV-klassen, mikrobiler og familie-modeller. Eller du kan gå "all in" og satse på den legendarisk Land Cruiser, som kommer frem overalt, samtidig med at den leverer komfort i særklasse. Toyota breder sig over mange segmenter - så kig løs og kontakt os for en prøvetur.

Priserne på nyere brugte Toyota-modeller er helt fair

Alle vores priser på de nyere brugte Toyota-modeller er automatisk vurderet af AutoUncle. Vi har intet at skjule og du kan selvfølgelig se vurderingen her på siden. Langt de fleste af vores priser er ”fair” – det betyder, at du gør en god handel, og vi holder vores forretning kørende. Vi tror nemlig på købmandskab, og at det der er en fair handel for begge parter, gør at du også kontakter os næste gang du skal købe brugt bil eller du skal have bilen på værksted.
Er du i tvivl så læs nogle af vores anmeldelser på Trustpilot, hvor vi er blandt de bedste bilforhandlere i Danmark.

Køb den næste brugte Toyota i Bilernes Hus i Silkeborg

I Bilernes Hus i Silkeborg får du altid nyere brugte Toyota-modeller i topkvalitet til en helt fair markedspris. Vi har gjort det nemt at blive godt kørende med fornuftig finansiering og billån til konkurrencedygtige priser.
Samtidig får du altid en fair pris på forsikring og en god pris for din brugte bil. Kig ind i Bilernes Hus i Silkeborg og se nærmere på det store udvalg. Og når du har peget dit måske kommende køretøj ud, kan du passende tage en prøvetur.

Se hele vores udvalg i brugte Toyota

Alle brugte biler til salg netop nu