Virkelig Wunderbar! Køb en af de 27 nyere brugte Volkswagen, som vi har til salg i Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har mange års erfaring med Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg. Eller med VW og folkevogn, som mærket hedder i folkemunde herhjemme. Kært barn har mange navne. Vi er autoriseret serviceværksted for Volkswagen, og det betyder, at der helt naturligt er stor gennemgang af de populære Volkswagen-modeller såsom Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat og Volkswagen Touran. Senest er Volkswagen for alvor kommet godt med i forhold til elbiler med modellerne Volkswagen ID.3 og Volkswagen ID.4.

Du kan altså med sindsro købe din nyere brugte Volkswagen i Bilernes Hus i Silkeborg, hvor vores kompetente sælgere altid er klar til at vise dig de seneste modeller frem. På koncernniveau - Bilernes Hus er en del af Nielsen Car Group - sælger vi mere end 10.000 biler årligt, og vi bruger naturligvis mange kræfter på at give dig gode råd og ordentlig vejledning undervejs.

Det er vores klare ønske, at du føler dig mødt og hørt under hele processen - både mens du overvejer model, udstyrsvariant og farve, men også når handlen er afsluttet, og du har forladt vores bilhus. Vi er som sagt autoriseret Volkswagen-serviceværksted, og det er din garanti for, at der er styr på tingene.

Det tyske mærke, som i flere år har været det bedst sælgende brand globalt set, har i mange år også være det bedst sælgende bilmærke i Danmark. Det betyder også, at Volkswagen er det den bilproducent, som har flest biler af eget mærke kørende på de danske landeveje. Ved indgangen til 2022 var der således lidt mere end 400.000 Volkswagen-modeller indregistreret i Danmark, hvis vi tæller både varebiler, kassevogne og personbiler med.

Volkswagen har med andre ord altid haft en stor plads i de danske bilkøberes hjerte og bevidsthed, og sådan er det fortsat. Det er således ikke længere siden end i 2021, at det tyske bilmærke blev kåret som Årets Bil i Danmark. Det skete med den elektriske Volkswagen ID.3, som vandt en overbevisende sejr. Også på internationalt niveau har Volkswagen en tendens til at køre afsted med laurbærrene. Tilbage i 2015 blev Volkswagen Passat kåret som European Car of the Year - den europæiske pendant til Årets Bil i Danmark.

27 BILER
Viser nu 21 af 27 biler

Se hele vores udvalg i brugte VW

Alle brugte biler til salg netop nu