Erhvervscenter

Varebil - køb eller lease?

Står du og mangler en varebil? Er du i tvivl, om du skal købe eller lease en varevogn? Så kig ind til Bilernes Hus i Silkeborg. Her har vi et godt udvalgt af nyere, brugte varebiler samt fabriksnye varevogne fra Nissan. Uanset hvilken branche du arbejder indenfor og uanset om du ønsker at købe eller at lease en varebil, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy den løsning, der passer til dit behov.

Brugte varevogne i høj kvalitet

De brugte varevogne og kassevogne du finder hos Bilernes Hus, har alle været igennem en topprofessionel klargøringsproces, så de fremstår så godt som nye. Vi har høje standarder for både varebiler og alle andre modeller, vi sætter til salg. Alt gennemgås nøje fra top til bund og fra inderst til yderst, så varebilen er klar til at køre for din forretning.

Indrettet til dit behov

Måske har du behov for ét stort varerum eller måske har du behov for special indretning? Sammen med vores dygtige og erfarne samarbejdspartnere kan du få indrettet bilen efter dine ønsker. Er du i tvivl, hvilken indretning der vil være bedst til dig og din varevogn, så kom ind og få en snak med os. Der er ingen grund til ikke at drage nytte af vores mange års erfaring med indretning af biler til alle type brancher.

Varebiler med dekoration

Vi kan også hjælpe dig med dekoration på din varevogn, så den er helt klar til brug, når du ruller ud fra Bilernes Hus. Dekoration på din varevogn er en effektiv måde at gøre reklame for dit firma på. Når du har besluttet dig for at købe en varebil, tilpasser vi dekorationen til den.

Gratis levering

Vidste du i øvrigt, at mere end 40 % af vores erhvervskunder handler uden personligt fremmøde? Nøgleordene er gensidig tillid, god kommunikation og gratis levering i hele Danmark. Kontakt vores erhvervscenter i Bilernes Hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og hør mere om de forskellige muligheder for køb og leasing af erhvervsbiler.

Kontakt gerne vores erhvervsafdeling direkte:

ARNAR AGNARSSON
Erhvervskonsulent
[email protected]
81 888 486

Se vores brugte gulpladebiler

 

 

Besøg vores erhvervscenter

Besøg vores brugtvognsafdelingUdvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
40.000 km.
244.880 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Sport
123.000 km.
189.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Elegance Combi DSG
74.000 km.
179.900 kr.
Kia Ceed 1,0 T-GDi Active SW
2.000 km.
209.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *