Erhvervsleasing

Erhvervsleasing af firmabil
Hos Bilernes Hus tilbyder vi erhvervsleasing af både firmabiler og varevogne. Vi samarbejder med Leasing dk, der tilbyder dig individuelle vilkår tilpasset dine ønsker og behov. Leasing dk tilbyder alle typer af erhvervsleasing, og det giver dig som kunde de optimale forhold, når du vælger din leasingtype. Læs mere om erhvervsleasing af de forskellige modeller herunder.

Dine fordele
Der er mange fordele ved at benytte dig af erhvervsleasing af dine næste firmabiler. Du undgår først og fremmest at binde likviditet i dine køretøjer, hvilket giver dig mere økonomisk frihed. Derudover er dine fordele erhvervsleasing af firmabil følgende:

  • Bedre likviditet
  • Fuld fradrag for leasingudgiften
  • Alle omkostninger samlet som en fast månedlig ydelse
  • Alt inklusiv – ingen ekstra omkostninger eller besvær
  • Ingen momsudlæg
  • Delvis momsfradrag ved leasing af personbiler
  • Mindre administration
  • Mulighed for fleet-management

Kontakt os på tlf. 72 100 200 eller kom ind til os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og hør mere om dine fordele ved erhvervsleasing af firmabil.

Varevogns leasing
Ved leasing af varebil tilbydes flere forskellige former for erhvervsleasing, alt efter hvilke aftaler virksomheden og brugeren finder mest interessant. Her er der mulighed for både lange og korte leasingaftaler herunder også mini-leasing. Varevognen fungerer ofte som mere end blot et køretøj, der skal bringe dine medarbejdere fra a til b. En varevogn skal ofte både være frokoststue og mini-værksted for brugeren. Hos Bilernes Hus sørger vi for at din varevogns leasing bliver den helt rigtige for netop dig. Sammen kigger vi på dine behov for indretning af selve varerummet, samt dine behov for udstyr. Varebilen er også firmaets ansigt udadtil, så lad os også tage en snak omkring den udvendige dekoration.  Du har mange muligheder indenfor varevogns leasing.

Erhvervsleasing af firmabiler i Silkeborg
Ved firmabil leasing kan stort set alle ønsker til mærke og model opfyldes. Der kan alternativt også tilbydes re-leasing af næsten nye firmabiler på særligt gunstige vilkår. De fremstår naturligvis altid som fabriksnye. Kontakt os for mere information eller kig ind i butikken på Bredhøjvej 5 i Silkeborg.Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 TSi 95 Comfortline DSG
78.000 km.
174.880 kr.
Audi A3 1,6 TDi 110 Ambition SB
146.000 km.
159.900 kr.
Skoda Octavia 2,0 TDi 150 Style Combi DSG
126.100 km.
219.900 kr.
Kia Ceed 1,6 PHEV Upgrade Intro SW DCT
1.000 km.
295.997 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *