Flexleasing

Drømmebil på dine vilkår
Går du og drømmer om en firmabil i mere end "Passat klassen", og ønsker du f.eks. at kunne skifte imellem forskellige biler i leasingperioden? Eller har du forskellige kørselsbehov hen over året? Det kan være, at du har længere perioder i udlandet, og blot har et kørselsbehov når du er i Danmark. Så kan det være en fordel at flexlease og dermed f.eks. få adgang til forskellige biler.

Lad os hjælpe dig med at indfri dine drømme, og kontakt os på tlf. 72 100 200 for at høre mere om de forskellige muligheder inden for flexleasing.

Flexleasing privat eller erhverv i Silkeborg
Hos Bilernes Hus har vi faguddannet personale, der kender alt til reglerne omkring flexleasing. De sidder klar til at rådgive dig omkring de spørgsmål du måtte have. Alle leasingaftaler indgås i samarbejde med Leasing dk, som har speciale i netop dette område. Her kan du få opfyldt alle dine ønsker, hvad enten du er på udkig efter flexleasing til privat eller erhverv, helt almindelig privatleasing eller almindelig erhvervsleasing. Mulighederne er mange, så tag en snak med en af vores rådgivere, så vi kan finde den optimale løsning til netop dine behov.

Billig flexleasing – leasing af specialbiler
Flexleasing er en forholdsvis ny leasingform, der er opstået på grund af efterspørgslen efter en mere fleksibel leasingform. Deraf navnet.
Med flexleasing får du mulighed for at lease specialbiler ud over det sædvanlige. Her er miniflexing / flexleasing en attraktiv og fleksibel løsning, hvis du f.eks. ønsker en sportsvogn til rådighed i sommerperioden og ønsker en mere vinteregnet bil i vinterhalvåret. Hos Bilernes Hus er der mange muligheder og vi kan imødekomme langt de fleste ønsker og behov i samarbejde med Leasing dk.

Fordele ved at flexlease
Fordelene ved at flexlease er mange. Her får du et overblik over nogle af dem:

  • Du slipper for at skulle tænke på gensalg og aflevere bare bilen tilbage, når leasingperioden er slut
  • Du binder ikke en masse kapital i bilen, som man gør ved et almindeligt bilkøb
  • Du betaler ikke for service på bilen
  • Du betaler ikke for reparation af fejl og mangler på bilen (eksklusiv stenslag?)
  • Du betaler ikke registreringsafgiften på 180%, som ved et traditionelt bilkøb
  • Du har flere muligheder end ved traditionel leasing
  • Du har mulighed for at leje spændende specialbiler i tilpassede perioder

Kontakt os på tlf. 72 100 200 eller kom ind til os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og hør mere om de forskellige muligheder for flexleasing, erhvervsleasing og privatleasing.Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi
6.000 km.
249.880 kr.
Audi A3 35 TFSi Sport Cabriolet S-tr.
18.000 km.
379.900 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Ambition Combi
156.000 km.
149.900 kr.
Kia Ceed 1,4 T-GDi Intro Edition DCT
23.000 km.
249.800 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *