Lille størrelse, kæmpe garanti

Kia Picanto - stor komfort i kompakt mikrobil

Når du ruller en tur i den fine Kia Picanto, så bliver byens gader den perfekte legeplads. De smarte konturer, den udtryksfulde front og kombinationsbaglygterne giver et hint om bilens ungdommelige natur.

Blot ved at kigge på bilen, får du lyst til at sætte dig ind bag rattet. Sæt kursen mod den næste destination, som din hektiske hverdag fører dig imod. Og naturligvis følger Danmarks suverænt bedste garanti med, når du køber Kia Picanto i Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Picanto 2021 1600 06

KIA PICANTO Lille og bevægelig - og alligevel ganske rummelig.

Det mener vores Kia-ekspert

"Det er en rigtig fin mikrobil, der fås i en masse forskellige variationer. Du kan både få basisudgaven, og så kan du få en Kia Picanto med ekstremt meget udstyr."

Har du et spørgsmål om Kia Picanto så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Den perfekte bybil

Kia Picanto 2017 1600 39

Fleksibel og rummelig

Det fleksible og alsidige bagagerum har en volumen på 225 L, hvilket gør det til en af de største i sin klasse. Med 60/40 splitsæderne, kan bagsæderne klappes fladt ned, og du kan få endnu mere plads til at fragte større ting.

Kia Picanto 2017 1600 48

Komfortabel hele vejen rundt

Den nye Picanto har masser af plads invendigt, og er udstyret med op til 5 sæder i fuld størrelse. Den kan spækkes med komfortabelt ekstraudstyr - lige fra førsteklasses kunstlædersæder til et justerbart armlæn til føreren.

Kia Picanto Sikkerhed

Konstrueret til at beskytte

Førerassistentsystemer, der er designet til at gøre vejene mere sikre. Autonomous Emergency Breaking advarer dig og foretager automatisk opbremsning, hvis systemet registrerer en risiko for kollision, og hjælper dig med at med undgå eller reducere følgerne af en ulykke.

Kia Picanto 2018 Interior Foererplads Ac Anlaeg Tft Skaerm Rat

Hold kontakten på farten

Android Auto og Apple Carplay sørger for, at du er koblet op uden at miste fokus på vejen. Du har også mulighed for at holde dig opdateret med Kias Connected Services fra TomTom, så du altid ved hvad der sker på din rute. få adgang til informationer om fartfælder, vejrudsigter, trafikmeldinger og meget mere.

Kia Picanto 2017 1600 8D

Med øjne i nakken

Allerede fra Prestige udstyrsniveauet får du bakkamera med dynamiske guidelines med i Kias mindste model. Den er allerede nem at manøvrere takket være den lille størrelse, men med bakkameraet bliver det bare endnu nemmere.

GALLERI

Kig nærmere på Kia Picanto

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Kia Picanto henter høje karakterer for førersikkerhed

Det blev til flotte 87% i voksensikkerhed, da Kia Picanto fik lavet sin Euro NCAP test.

87%
Adult Occupant
64%
Child Occupant
54%
Pedestrian
47%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål og svar om Kia Picanto

Er Kia Picanto et godt køb?

Der er ingen tvivl om, at den nye Kia Picanto er et glimrende køb. Alene det faktum, at Kia tror så meget på eget værd, at de har søsat Danmarks i særklasse bedste fabriksgaranti på hele syv år - kun begrænset af maksimalt 150.000 kilometer. Kia Picanto er en af de biler i a-segmentet - eller klassen for mikrobiler - der tilbyder bedst komfort, mest plads og størst rummelighed. 

Er der god plads i en Kia Picanto?

I betragtning af, at der er tale om en bilmodel i det mindst segment, som også kaldes klassen for mikrobiler, så er der overraskende god plads i den nye Kia Picanto. Fire voksne mennesker kan sagtens få albuerum på de kortere ture - men skal man have herrelogen med til Holland, så kan det anbefales at gå en klasse eller to op i størrelse. Her er Kia Rio og Kia Ceed gode bud på biler med lidt mere rummelighed.

Er Kia Picanto Danmarks billigste bil?

Hvis man kigger på, hvor meget bil, man får for pengene i den nye Kia Picanto, så er det lige før, at det er det bedste bud - men nej, Kia Picanto er ikke den billigste bil på markedet. Da bilen blev introduceret i foråret 2004 var Kia Picanto på det tidspunkt den eneste nye bil, som kostede under 100.000 kroner.

Fik Kronprinsparret en Kia Picanto i bryllupsgave?

Da HKH Kronprins Frederik fik sin Mary i foråret 2004, blev parret samtidig begavet med en orange Kia Picanto - kort inden modellen blev introduceret på det danske marked. De danske Kia-forhandlere gik sammen om at forære det smukke par et eksemplar af Kia Picanto, der dengang var Danmarks billigste bil. Gaven blev modtaget med store smil, og det er nok tvivlsomt, om den på noget tidspunkt er blevet kørt af Kronprinsparret. Den lille orange Kia Picanto, der i øvrigt blev byttet til en sort Kia Picanto, blev efterfølgende taget i brug af de ansatte hos hoffet.

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++