Vær ikke bange for at drømme

Kia ProCeed - så bliver det bare ikke bedre

Den nye Kia ProCeed byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt.

Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra dets mest aktive og sportslige side. Du får naturligvis også Danmarks suverænt bedste fabriksgaranti på syv garanti (dog maksimalt 150.000 kilometer) med, når du køber Kia ProCeed i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Proceed 2019 1600 30

KIA PROCEED Designet bliver med rette betragtet som et af KIAs hidtil mest vellykkede.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kunderne er vilde med den her model. Den er frisk og sporty i designet, men har alligevel den samme komfort og køreglæde, som man kan opleve i resten af den roste Ceed-familie."

Har du et spørgsmål om Kia ProCeed så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus

Premium bil til prisbevidste kunder

Kia Proceed 2019 1600 6C

Et gedigent mesterværk

Det dristige design og den smukke konstruktion gør Kia ProCeed til den mest sporty udgave af den nye Ceed-modelfamilie.

Den nye Kia ProCeed kombinerer det smukke shooting brake-karrosseri med design, plads og alsidighed, hvilket er helt enestående i segmentet for mellemstore familiebiler.

Kia Proceed 2019 1600 21

Drønlækker drømmebil 

Alle versioner af Kia ProCeed er udstyret med komplet uafhængig undervogn som standard, og dermed går den imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Kia Proceed er en drønlækker drømmebil - hverken mere eller mindre!

Kia Proceed 2019 1600 46

Stram, sjov og selvsikker

Med Kia ProCeed får du en helt unik opsætning af undervognen i forhold til det øvrige Ceed-program. Undervognen matcher bilens elegante design og giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

Kia Proceed Cd Sb My20 Paddle Shift Levers

Du bliver overrasket

I kabinen byder Kia ProCeed på samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. Interiøret er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, dekor i metallak og et horisontalt udformet instrumentpanel. GT-modellen er udstyret med Kias nye sportssæder.

Kia Proceed 2019 1600 2A

Skarp shooting brake

Hvor Kia Ceed i SW-udgaven har fokus på det praktiske, så giver Kia ProCeed plads og alsidighed som i en stationcar - men kombineret med et emotionelt og sporty design. Kia ProCeed "shooting brake" forener som den første familiebil de to egenskaber.

GALLERI

Kig nærmere på Kia ProCeed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

De nye sikkerhedssystemer giver 5 stjerner

Du får en helt igennem tryg følelse når du sidder i den nye Kia ProCeed. Både foran og bagi. Kia ProCeed deler rapport med Kia Ceed, da den er en version af Ceed SW.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia ProCeed

Hvorfor skal jeg købe en Kia ProCeed?

Allermest skal du købe den nye Kia ProCeed, fordi det er en ubetinget smuk og velkørende bil. Faktisk vil mange mene, at netop den nye Kia ProCeed er en af de flotteste biler, som den sydkoreanske koncern nogen sinde har introduceret. Kia er desuden bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller - med en begrænsning på 150.000 kilometer. Det svarer til et årligt antal kilometer på 21.400 - hvilket i et flertal af bilisternes øjne vil være rigeligt.

Er en Kia ProCeed en dyr bil?

Prisen for en Kia ProCeed GT-Line begynder ved 279.000 kroner. Det er den billigste udgave af Kia ProCeed, og den udgave giver dig virkelig masser af værdi for pengene. Hvis du vil et nøk op på udstyrsniveauet, så kan du vælge en Kia ProCeed GT, hvor du - ud over den i forvejen store mængde udstyr i GT-Line - blandt andet får 18 tommer alufælge og særlig GT-udsmykning. Kia ProCeed GT koster fra 358.000 kroner.

Er Kia ProCeed i familie med en Kia Ceed?

Den nye Kia ProCeed er en del af Kia Ceed-familien, og de to modeller deler da også nogle komponenter. Den byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt. Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. Bilen er designet under ledelse af Peter Schreyer, som også har stået bag ikoniske modeller som Volkswagen New Beetle og Audi TT.

Hvornår blev den første Kia ProCeed lanceret?

Den første Kia Proceed hed i virkeligheden Kia Pro_Cee'd - men den stavemåde har det sydkoreanske bilmærke heldigvis ændret. Kia Proceed er en særlig udgave af Kia Ceed - og modellen så første gang dagens lys i 2013. I første generation var der tale om en GTI-agtig hatchback, mens den nuværende udgave er en vaskeægte shooting brake-model - en slags coupé-agtig stationcar med fire døre.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Kia-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

  Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

  * Finansieringsvilkår
  Finansiering via Ford Credit udbydes af Forso Danmark, filial af Forso Nordic AB. Ford Credits forretningsbetingelser og kreditvurderingskrav er gældende. Bilen skal kaskoforsikres. Betaling via Nets forudsættes ellers tillægges et gebyr på 25 kr. pr. månedlig ydelse. Køber har ret til at fortryde kontrakten (men ikke købet) efter kreditaftalelovens §19. Fortrydelsesfristen er 14 dage, fra aftalen er indgået. Ford Fiesta Vignale fra 217.490: Månedlig ydelse 2.379 kr./md., udbetaling 43.715 kr., løbetid 84 mdr., variabel debitorrente 0.99%. ÅOP 4.12%. Samlede kreditomkostninger: 27.061 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 199.836 kr. De viste finansieringsberegninger er eksempler. Spørg os om flere lånetyper. Der tages forbehold for ændrede vilkår samt renteændringer. Enhver finansiering beror altid på en konkret beregning af en salgskonsulent.

  ** Service- og reparationsaftale
  Aftalen indgås med Bjarne Nielsen A/S i henhold til gældende standardvilkår. Serviceniveau: Budget. Op til 15.000 km/år. Aftalen er gældende i 36 måneder fra bilens første registreringsdato. I forbindelse med oprettelsen af aftalen betales et beløb svarende til 1 måneds ydelse i førstegangsydelse. Der kan være tillæg på udvalgte motorvarianter herunder automatgear. Tilbuddet gælder kun fabriksnye biler købt og leveret hos Bjarne Nielsen A/S. Kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller rabataftaler.

  A+++