LUKSURIØS OG IØJNEFALDENDE

Kia ProCeed - når drømmen bliver til virkelighed

Kia ProCeed er en såkaldt "shooting brake"-udgave af Kia Ceed, og den er mere luksuriøs, lækker og sporty end nogensinde før. 

Se aktuelle kampagner   Beregn byttepris

Dynamisk og sporty design

Kia ProCeed - så bliver det bare ikke bedre

Kia ProCeed er en "shooting brake"-model, der ligger mellem coupéen og den sportslige stationcar. Den har et lækkert og luksuriøst design, som er blandt noget af det bedste fra Kia. Det er et køretøj, der vækker opsigt, og hvor der har været fokus på detaljerne. 

Der er masser af sporty udstyr i Kia ProCeed, og den viser virkelig Kia fra dets mest aktive og sportslige side. Masser af motorkraft, men uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller rummelighed.  

Du får naturligvis også Danmarks suverænt bedste fabriksgaranti på syv garanti (maksimalt 150.000 kilometer) med, når du køber Kia ProCeed i Bilernes Hus i Silkeborg.

Kia Proceed GT Forfra Afstand

KIA PROCEED Designet bliver med rette betragtet som et af Kias hidtil mest vellykkede.

Det mener vores Kia-ekspert

"Kunderne er vilde med den her model. Den er frisk og sporty i designet, men har alligevel den samme komfort og køreglæde, som man kan opleve i resten af den roste Ceed-familie."

Har du et spørgsmål om Kia ProCeed, så brug knappen nedenfor.

Maoj
Mathias Østergaard Jensen
Salgskonsulent Kia, Bilernes Hus
Kia Proceed GT Forsaede

Kia ProCeed med benzinmotorer og mulighed for automatgear

Både i sit design og med motorudvalget er det tydeligt, at Kia ProCeed er en sporty bil. Den fås i to varianter: GT-Line og GT. GT-Line varianterne er med 1,5 liter T-GDI benzinmotor med 160 hk, og der kan fås sekstrins manuelt gear eller syvtrins automatgear (DCT). GT-varianten er med 1,6 liter T-GDI benzinmotor med 204 hk, og den fås kun med syvtrins automatgear (DCT). 

Alle udgaver af ProCeed er med en komplet uafhængig undervogn som standard. Modellen går dermed imod udviklingen for andre mellemstore familiebiler, hvor mere avanceret multilink-baghjulsophæng tilbydes som dyrt ekstraudstyr.

Undervognen matcher fuldstændig bilens elegante design, og den giver føreren adrætte køreegenskaber og omgående respons, god kontrol over bilen i sving og en blanding af komfort og sikker stabilitet ved høje hastigheder.

Kia ProCeed modeller

Kia Proceed GT Skraa Venstre

Sporty udstyr i GT-Line, GT-Line S eller GT

Kia ProCeed er proppet med udstyr, og den fås i tre udstyrsniveauer: GT-Line, GT-Line S og GT. GT-Line er standarden, hvor man kan få yderligere udstyr med GT-Line S. GT byder på en kraftigere motor og GT-designdetaljer, men udstyrsmæssigt er den som GT-Line S. 

Med GT-Line får du blandt andet GT-Line designdetaljer, fartpilot (adaptiv ved aut. gear), aut. klimaanlæg, D-formet sportslæderrat, Smart Key, P-sensor i bag, 10,25" touchskærm med navigation og Kia Connect, 4,2" farvedisplay i instrumentering, Android Auto, Apple CarPlay, bakkamera med dynamisk guide og Bluetooth. GT-Line S har derudover P-sensor for, 12,3" digital instrumentering, JBL lydanlæg og smart parkeringsassistent. 

Listen over sikkerhedsudstyr er også lang og indeholder blandt andet aut. nødbremse med fodgænger og cyklistregistrering, aktiv vognbaneassistent, udvidet træthedsregistrering og vognbaneassistent. 

Kia ProCeed udstyrsniveauer

Kia Proceed 4314 Edit

Sporty og alsidig shooting brake-model

Inspireret af Kia Ceed, men gjort til sin helt egen. Det er tydeligt, Kia ProCeed hører til Ceed-familien, men det er klart den mest sportslige af de forskellige Ceed-modeller. 

ProCeed formår at kombinere det smukke "shooting brake"-karrosseri med design, plads og alsidighed, og den kombination er enestående i segmentet for mellemstore familiebiler. Ofte vil fokus på det ene gå ud over det andet, men Kia ProCeed rummer det hele. 

Den har fede detaljer som sportslig diffusor i sort højglans, røde centerkapsler og røde bremsekalibre. ProCeed skiller sig ud - ikke bare i Ceed-familien, men også på tværs af segmentet.

GALLERI

Kig nærmere interiør og design på Kia ProCeed

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den sporty og luksuriøse model.

Kia Stinger Pe My21 Gt Safety Highway Driving Assist

Masser af sikkerhedsteknologi i Kia ProCeed

Der er masser af gode og brugbare sikkerhedsteknologier i Kia ProCeed fra start. Som standard får du for eksempel aktiv vognbaneassistent (LFA) og vognbaneassistent (LKA), der begge hjælper med at holde bilen lige på vejen og samtidig advarer, hvis du er på vej over i modsatte vejbane. Den kan også rette bilen op, hvis det er nødvendigt. 

Der er også automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistregistrering (AEB) og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse (FCA). Disse to systemer kan selv bremse bilen eller bremse hårdere, hvis det er det, der er brug for. Samlet hjælper de med at undgå kollision eller minimere skaderne ved kollision og registrerer både biler og mindre forhindringer på vejen som fodgængere og cyklister. 

Derudover kan du vælge sikkerhedsteknologier som intelligent skiltegenkendelse, udvidet motorvejsassistent og blindvinkelassistent. 

Kia Proceed 4722 Edit

Nemt at lease Kia ProCeed

Skal Kia ProCeed være din nye bil, kan du med fordel privatlease den. Når du leaser, får du nemlig det fulde overblik over din biløkonomi, og du slipper for uventede værkstedsregninger og eventuelle værditab ved salg. 

Både service- og finansieringsomkostninger er en del af den månedlige ydelse, så det eneste, du skal betale derudover, er forsikring og ejerudgift. Kom i gang med en udbetaling helt ned til nul kroner.

Leasing af Kia ProCeed

Kia Proceed GT Skraa Bagfra

Stort bagagerum og mulighed for anhængertræk

Størrelsen på Kia ProCeeds bagagerum understreger, at der under det sporty ydre er en vaskeægte familiebil. Hele 594 liter kan der være i bagagerummet, og hvis bagsæderne lægges ned, kan der være 1545 liter. 

Bagsæderne er et 60:40-splitbagsæde, så det kan også lægges delvist ned. 

Det er også muligt at få anhængertræk på Kia ProCeed, og det giver dig mulighed for at få en trailer bagpå. Den må have op til 600 kg uden bremse og 1410 kg med bremse.

Kia ProCeed modeller, priser og specifikationer

Kia ProCeed fås i flere modeller, og her kan du se de forskellige udstyrsvarianter og de vigtigste specifikationer. 

 

Kia ProCeed modeloversigt

 

 • Kia Proceed Cdsbgtlinemy19 Aa9infrared 17A 0020
  Kia ProCeed

  GT-Line

  Sporty GT-Line-udstyrspakke til Kia ProCeed.

  Udvalgt standardudstyr:

  • 17" alufælge (225/45R17)
  • El-foldbare sidespejle m. LED blinklys
  • El-justerbare sidespejle m. varme
  • GT-Line kofangere
  • GT-Line kølergrill
  • GT-Line sideskørter
  • Indfarvede sidespejle
  • LED baglygter
  • LED kørelys
  • Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)
  • Projektionsforlygter
  • Tagrælinger
  Pris fra
  329.900 kr.
  Lån fra
  3.650 kr./md.
  Komplet prisliste

Energiklasse

Brændstofforbrug 14,7-17,5 km/l. CO2-emission 128-154 g/km.

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.

Kia Stinger Pe My21 Gt Comfort Spaciousness

Interiør i høj kvalitet og med flotte detaljer

Interiøret i Kia ProCeed er karakteriseret af bløde overflader i høj kvalitet, blanksorte kabinedetaljer og et horisontalt udformet instrumentpanel. Bilen har den samme ergonomiske indretning som de øvrige Ceed-modeller. 

Derudover er der gode detaljer som det D-formede rat med varme og solbrilleholderen ved bakspejlet. 

Kia Proceed GT Skraa Forfra Bred

Ni forskellige farver til ProCeed

Til Kia ProCeed GT-Line får du ni forskellige farver at vælge mellem, og den er som standard Cassa White. Den farve findes til gengæld ikke på GT-versionen, der som standard er Fusion Orange. Her har du derfor "kun" otte farver at vælge mellem. 

Mod en merpris kan farverne ændres til for eksempel Infra Red, Experience Green eller Black Pearl for det helt sorte look.

Kia Stinger Pe My21 Gt Liveservices

Hold kontakten med Kia Connect

Som standard er der en 10,25" touchskærm med Kia Connect og navigation i Kia ProCeed. Kia Connect kan bruges på farten til at finde den smarteste rute baseret på live trafikdata, eller du kan finde bilen, når du har parkeret den. Via en app kan du desuden få informationer om bilen. 

Kia Connect følger med uden beregning i syv år fra første indregistrering af bilen.

SIKKERHED

Der er 5 stjerner til Kia ProCeed i Euro NCAP crashtest

Du får en helt igennem tryg følelse, når du sidder i den nye Kia ProCeed. Både foran og bagi. Kia ProCeed deler rapport med Kia Ceed, da den er en version af Ceed SW.

88%
Adult Occupant
85%
Child Occupant
68%
Pedestrian
73%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Kia ProCeed

Hvorfor skal jeg købe en Kia ProCeed?

Allermest skal du købe den nye Kia ProCeed, fordi det er en ubetinget smuk og velkørende bil. Faktisk vil mange mene, at netop den nye Kia ProCeed er en af de flotteste biler, som den sydkoreanske koncern nogen sinde har introduceret. Kia er desuden bilmærket, der tror så meget på sig selv og sine produkter, at du får hele 7 års garanti på alle modeller - med en begrænsning på 150.000 kilometer. Det svarer til et årligt antal kilometer på 21.400 - hvilket i et flertal af bilisternes øjne vil være rigeligt.

Er Kia ProCeed i familie med en Kia Ceed?

Den nye Kia ProCeed er en del af Kia Ceed-familien, og de to modeller deler da også nogle komponenter. Den byder på et lækkert og luksuriøst design, der tænder en gnist hos enhver bilentusiast. Vi taler om en helt ny variant over den i forvejen Kia Ceed-platform - en såkaldt "shooting brake", som er en model midt imellem coupéen og den sportslige stationcar. Det er et køretøj, som med rette vækker opsigt overalt. Der er kælet for detaljerne i Kia ProCeed, som viser mærket fra den aktive og sportslige side. Bilen er designet under ledelse af Peter Schreyer, som også har stået bag ikoniske modeller som Volkswagen New Beetle og Audi TT.

Hvornår blev den første Kia ProCeed lanceret?

Den første Kia Proceed hed i virkeligheden Kia Pro_Cee'd - men den stavemåde har det sydkoreanske bilmærke heldigvis ændret. Kia Proceed er en særlig udgave af Kia Ceed - og modellen så første gang dagens lys i 2013. I første generation var der tale om en GTI-agtig hatchback, mens den nuværende udgave er en vaskeægte shooting brake-model - en slags coupé-agtig stationcar med fire døre.

Hvor mange km kører Kia ProCeed på literen?

Kia ProCeed GT-Line er opgivet til at køre 17,0-17,2 km/liter, mens GT-udgaven med den større motor er opgivet til 14,7 km/liter. 

Hvor meget kan Kia ProCeed trække?

Der må være op til 1410 kg på Kia ProCeeds anhængertræk. 

Hvad er dimensionerne på Kia ProCeed?

Den er 460 cm lang, 180 cm bred og 142 cm høj. 

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Kia

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

Det med småt

Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.