Optimér din køreglæde

Nissan Leaf - oplev køreturen på en helt ny måde

Nissan Leaf er en 100 % elektrisk bil, hvilket giver dig en række fantastiske egenskaber. Øjeblikkelig acceleration som kun en elbil kan give dig, og samtid helt stille.

Nissan Leaf 2018 1600 4A

NISSAN LEAF Klar til en 100% elektrisk fremtid.

Det mener vores Nissan-ekspert

"Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil. De skarpe køreegenskaber, det høje udstyrs niveau og den fornuftige pris kunne være 3 gode grunde. "

Har du et spørgsmål om Nissan LEAF så brug knappen nedenfor.

Soeren Holst Korthsen
Søren Holst Korthsen
Salgskonsulent, Bilernes Hus, Nissan

Elektrificeret og spændende

Nissan Leaf 2018 1600 2F

Nissan LEAF har masser af hjælpesystemer

Med Nissans ProPILOT Park system bliver selv den mest krævende parkering en leg. Stands bilen og tryk på knappen, så klarer din LEAF parkeringen for dig. Helt uden at du skal bruge hverken hænder eller fødder.

Nissan Leaf 2018 1600 0D

Diskrete men effektive sikkerhedssystemer

Der er virkelig tænkt over tingene i Nissan LEAF når det kommer til sikkerheden. En lang række systemer hjælper dig med at undgå farer i trafikken. Så som intelligent fartpilot, vognbaneassistent, og advarsel om biler i blinde vinkler.

Ladeguide: Hvilken ladeløsning skal jeg vælge?

Plugin-hybrid, elbil eller "bare" en almindelig hybridbil. Eller en ren elbil? Der er nok at vælge imellem, og her giver vores bilredaktør dig svar på en lang række spørgsmål.

Se video-guiden her - eller læs den skrevne udgave her.

Nissan Leaf 2018 1600 54

Plug'n play

Det er let som ingenting at holde din Nissan LEAF kørende. Om det er fra stikdåsen derhjemme, wallbox eller en ladestation på Europas største ladenetværk er op til dig. 

879215A F77 Interior 02

Oplev det nye Nissan CONNECT

I den nye Nissan LEAF får du også nyeste version af Nissan CONNECT som er en leg at betjene, takket være det imponerende flydende 8" display. Det er her du tilslutter din telefon, optimerer din rute og får hjælp og support under køreturen.

Nissan Leaf 2018 1600 0B

Skærer sig igennem luften

Takket være det velgennemtænkte design på Nissan LEAF, møder du ikke meget vindmodstand på din køretur. Alt, lige fra sidespejle til undervogn og diffusor er optimeret til at skære sig igennem luften.

GALLERI

Kig nærmere på Nissan LEAF

Der er masser af designmæssige detaljer både ude og inde på den smukke model.

SIKKERHED

Nissan LEAF er testet hos Euro NCAP

Nissan LEAF har fra første færd været en utrolig sikker bil. 5 Stjerner.

93%
Adult Occupant
86%
Child Occupant
71%
Pedestrian
71%
Safety Assist
Se den fulde rapport her

Find svaret her eller fang os på chat, telefon eller e-mail

Spørgsmål om Nissan LEAF

Hvorfor købe en Nissan Leaf?

Nissan Leaf er Nissans første og bedst sælgende rene elbil der kom på markedet i 2010. Dermed har Nissan allerede stor erfaring med batterier og teknologien i en elbil. I 2017 kom Leaf i sin anden generation, og den er løbende blevet opdateret med primært et større batteri, så rækkevidden i dag er op til 385 km på en opladning.  

Nissan Leaf har modtaget adskillige priser. Blandt andet årets bil i Europa, Årets bil i verden og årets bil i Japan. 

Hvad koster en Nissan Leaf i service?

Selvom Leaf er en ren elbil, så er den også til at betale. Den koster fra knap 215.000 kroner med det mindste batteri på 40 kWh der stadig giver en rækkevidde på op til 270 km. Vælger du det store batteri på 62 kWh og en rækkevidde på op til 385 km koster den fra 274.000 kroner. 

Hvor stor er en Nissan Leaf?

Nissan Leaf er en mellemstor hatchback med plads til fem personer. Den er knap 4,5 meter lang, og det gør den faktisk både større og længere end både VW Golf og Ford Focus. Samtidig rummer bagagerummet hele 435 liter.

Hvilke fordele har jeg ved at køre på el?

Fordelene ved en ren elbil som Nissan Leaf er til at få øje på. Den udleder ingen CO2 under kørsel og samtidig har du markant færre serviceomkostninger, da en elbil hverken kræver olieskift eller har dyre sliddele som kobling, tandrem eller turbo. Desuden er en elbil billig i grøn ejerafgift.  

Hvor lang tid tager det at lade Leaf op?

Du kan altid lade Leaf op via en almindelig stikkontakt. Men grundet den begrænsede effekt vil tage mange timer at lade batteriet helt op. Derfor investerer de fleste i en ladeboks og evt. et abonnement, hvor man betaler en udbyder for et fast forbrug hver måned. 

Nissan Leaf kan lades op med en lynlader med en effekt på op til 50 kW. Det betyder at Leaf kan lades fra 20-80 procent på ca. halvanden time. 

Lader du en Nissan Leaf med et 64 kWh batteri derhjemme, tager det ca. 11,5 timer at lade den fuldt op. 

Ladehastigheden kan dog variere afhængig af ladetype, batteriets temperatur og udendørstemperaturen.

Pristjek Illustration Bh

Ny bil? Tjek bytteprisen

Med vores Pristjek kan du nemt og hurtigt få oplyst prisen på din nuværende bil. Det er helt gratis og uforpligtende, og giver dig et godt afsæt til at finde din næste bil.

Se hvad din bil er værd

Leveret af Indicata

Andre Nissan-modeller

Se flere nyere brugte biler

Brugte biler

    Det med småt

    Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Bilen kan være vist med ekstraudstyr.

    Se prisliste og/eller modelfanen for oplysninger om brændstofforbrug, CO2 udledning og energimærkning.