Køb din nye brugt Fiat her

Side 1 af 1 Vis alle
Model: Fiat 500 1,2 Lounge
År: 2018
Km: 23.000
Pris:  kr. 124.880
Model: Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L3H2
År: 2018
Km: 4.000
Pris:  kr. 179.900
Side 1 af 1 Vis alle

Fiat - god til førstegangskøbere

Leder du efter en brugt Fiat? Så er du kommet til det rigtige sted. En brugt Fiat er et prisvenligt valg, der passer til de fleste familier og unge førstegangskøbere.

Vælger du tilmed at købe en brugt Fiat hos Bilernes Hus, kan du spare mange penge og samtidig få kvalitet og service i verdensklasse.

Selvom du køber brugt, får du følelsen af ny bil. Vi har nemlig udvalgt de bedste brugte biler. Alle modeller vælges af fagdygtig personale med stor erfaring i bilbranchen.

Samtidig kommer alle brugte biler igennem en gennemgribende klargøringsproces, der får både det indre og ydre til at skinner, inden de sættes til salg i vores udstillingshal på Bredhøjvej 5 i Silkeborg.

Lille, smart og praktisk

Den lille rappe Fiat 500 har fået et stort publikum, især hos det modebevidste og urbane publikum. Det forstår vi godt. De små køretøjer passer perfekt til bylivet, hvor det skal være nemt at komme frem i tæt trafik og ikke mindst parkere.

Derudover ser den også smart ud og er med til at sætte en helt ny standard for biler i denne kategori. Her hos Bilernes Hus i Silkeborg gør vi vores til at bilerne fremstår skarp og klar til bygaderne.

 
Se også vores udvalg af brugte biler fra Kia

Garanti for høj kvalitet

En ting er sikker: kvaliteten er altid høj hos os. Alle vores brugte biler gennemgår vel nok Danmarks mest grundige klargøringsproces, når først de er kommet ind i huset.

Alle modeller - uanset mærke, - gennemgår alle den samme grundige proces.

Alt gennemgås fra top til bund både indvendigt og udvendigt. Herved fanger vi eventuelle småfejl, der skal udbedres, inden bilen kan sættes til salg.

Hos os er en brugt bil nemlig ikke bare en brugt bil. Vi ved, at den bliver en stor del af den næste ejers liv og derfor skal den være i orden, inden den ruller ud over vores indkørsel.

Køb brugt Fiat i Silkeborg

Er du nysgerrig efter at se en klargjort brugt Fiat eller andet bilmærke, så kig ind til os på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Her vil vi gøre vores bedste til at finde en bil til lige netop dine ønsker og behov.

Vores konsulenter er gode til at spørge ind til, hvad det er, du har brug for og vil derefter rådgive dig ud fra deres mangeårige erfaring i branchen. Ønsker du en prøvetur, arrangerer vi også det.

Er det ikke lige en brugt Fiat, der står højest på ønskelisten, så kig dig gerne omkring i vores store udvalg af andre spændende mærker. Vi har noget i alle prisklasser og størrelser, så der er helt sikkert også en model til dig.

Køb brugt Fiat hos Bilernes Hus, når du vil have service i verdensklasse.

Udvalgte biler
Fiat 500 1,2 Lounge
23.000 km.
124.880 kr.
Fiat Ducato 33 2,3 MJT 130 Kassevogn L3H2
4.000 km.
179.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *