Køb brugt Opel Astra i Silkeborg

Side 1 af 0 Vis alle
Side 1 af 0 Vis alle

Højtydende, økonomisk og effektiv Opel Astra

Når du køber en brugt Opel Astra, får du en bil med et atletisk udtryk, der har skarpe linjer og er fyldt med dynamiske detaljer. Dens indvendige design er i den allerbedste kvalitet og får bilen til at virke ekstra overbevisende.

En brugt Opel Astra vil helt sikkert gøre livet lidt lettere for dig. Dens motorer er højtydende, økonomiske og effektive. De giver føreren og passagerne en mere dynamisk køreoplevelse.

Siden den blev introduceret i 1991, er det blevet en af de mest populære biler i den lille mellembils-klasse. Igennem dens generationer er både driftssikkerhed og kvalitet øget voldsomt.

Køb brugt Opel Astra hos Bilernes Hus

Opel Astra løb med prisen som Årets Brugtbil i 2010, og det gør den til et sikkert valg, når du skal ud og købe brugt bil.

Vi har samlet et udvalg af forskellige modeller, så du er sikker på at have muligheden for at finde netop den, der passer til dit behov.

Mange vil sige, at dette er et af de bedste brugtkøb, du kan gøre i Danmark – og vi er enige.

Kig lidt videre her på vores hjemmeside eller kom forbi vores store hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.

Udvalgte biler
Opel Adam 1,4 87 Glam
127.000 km.
69.780 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *