MÅ VI KØBE DIN BIL?

VI VIL GERNE KØBE DIN BIL - KONTANT
- også selvom du ikke køber en ny hos os.

Bilernes Hus er en af Danmarks største forhandlere af brugte biler. Vi har rigtig meget plads til at udstille lækre nyere brugte biler, men vores kunder køber dem hurtigere end vi kan nå at få dem ind. Har du en bil du gerne vil sælge, og er du typen der passer godt på sine ting, vil vi derfor rigtig gerne høre fra dig. 

De biler vi sælger i Bilernes Hus er altid nogen vi som forhandler kan stå inde for, og være sikre på at dens nye ejer bliver glad for handlen. Det er derfor hovedsageligt  biler i god stand og gerne under 5 år gamle vi giver de bedste priser for. Mærket på bilen er ikke altafgørende, men vi er meget interesserede i de mest populære mærker såsom Ford, Renualt, Kia, Mazda, Dacia, Volvo, VW, Skoda, Citroên, Toyota m.fl.

Alt du skal gøre er at tage vores online pristjek, så bliver du kontaktet af vores dygtige personale der hjælper dig videre i processen.
For at kunne give dig en helt præcis pris, inviterer vi dig ind forbi Bredhøjvej 5 i Silkeborg, hvor den endelige pris bliver fundet. Pristjekket laver vi i samarbejde med AutoUncle, der er en af Europas helt store pristjek portaler. 

 

Sådan foregår det

Det er nemt og enkelt at sælge din bil til os, og du har pengene indenfor få dage.

  1. Du tager et online pristjek her
  2. Du får et kontant købstilbud på bilen
  3. Du kører bilen til det nærmeste af vores bilhuse
  4. Sammen tager vi os af det formelle
  5. Vi overfører pengene til dig inden for få dage

 

Hvad betyder "ren handel"?

Når vi køber din bil uden at du køber en bil af os, kalder vi det "ren handel". Da vi som udgangspunkt kun sælger brugte biler under 5 år, er det naturligvis også disse biler vi hovedsageligt er på udkig efter.

 

Hvor gode er jeres priser?

Prisen afhænger altid af hvilken bil du har, dens stand, farve, kilometer mv.. Både når vi køber og sælger biler forsøger vi bedst muligt at tilbyde "fair-priser". Det betyder at det både skal være en fornuftig handel for dig og for os. Du får en god pris for din bil hvor der stadig er plads til vi kan tjene lidt på den, men hvor du også får en pris der modsvarer markedet. Du vil måske kunne få mere for din bil hvis du selv sælger den, men du undgår bøvlet og får solgt bilen hurtigt når handler med os.

 

Jeg har restgæld i min bil - hvad gør jeg?

Vi handler din bil til gældende markedspris. Den kan nogle gange være lavere end hvad du eventuelt skylder alt efter hvordan dit billån er sammensat. Finansieringsselskabet har typisk pant i din bil så derfor skal alt gæld i bilen indfries når vi køber din bil. Hvis du skylder mere end hvad din bil er værd, skal du indfri gælden på anden vis ved at indbetale det resterende beløb.

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
40.000 km.
244.880 kr.
Audi A3 2,0 TDi 150 Sport
123.000 km.
189.880 kr.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Elegance Combi DSG
74.000 km.
179.900 kr.
Kia Ceed 1,0 T-GDi Active SW
2.000 km.
209.880 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *