Autoriseret servicepartner

Alle biler er velkomne

Hos Bilernes Hus servicerer vi mere end 30.000 biler om året, og vi er autoriseret servicepartner for syv forskellige mærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen.

Alle andre mærker er naturligvis også velkommen på vores værksted, hvor vores veluddannede mekanikere tager godt imod dig og din bil.

Autoriseret værksted

På et autoriseret serviceværksted er det et krav, at mekanikernes viden løbende opdateres og at de deltager i specialkurser for de forskellige bilmærker.

Hos Bilernes Hus har vores mekanikere derfor optimal specialviden om netop dit bilmærke og er trænet i hurtigt at diagnosticere eventuelle problemer med din bil.

Bilernes Hus har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi.

Stort lager og hurtig reparation

Som autoriseret servicepartner har vi derudover altid de nødvendige reservedele på lager og vores mekanikere kan derfor udføre reparationen hurtigt og professionelt. Det har direkte betydning for reparationens pris og hvor hurtigt du får din bil retur.

Så ligegyldigt om din bil er ny eller gammel, har fået en bule, skal have skiftet bremser, have foretaget olieskift eller måske have et serviceeftersyn, så kan du trygt overlade den til Danmarks største autoværksted hos Bilernes Hus.

Book tid på værksted her

 Udvalgte biler
Volkswagen Polo 1,2 TSi 90 Comfortline DSG BMT
63.000 km.
149.880 kr.
Audi A3 30 TDi SB
26.000 km.
234.980 kr.
Skoda Octavia 1,6 TDi 115 Style Combi DSG
37.000 km.
239.980 kr.
Kia Ceed 1,4 T-GDi GT-Line SW DCT
1.000 km.
313.998 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *