Autoriseret Audi service hos Bilernes Hus

Få udført Audi service hos Bilernes Hus

Vil du være med til at forebygge reparationer og skader? Og vil du skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for dig selv? Så skal du se lidt nærmere på, hvad vi kan tilbyde dig på vores autoriserede Audi værksted. Vi kan servicere din bil til gode priser.

Alle biler skal til serviceeftersyn. Alderen samt hvor meget du bruger bilen, er med til at afgøre, hvilket eftersyn den skal have.

Ved et serviceeftersyn finder vores mekanikere eksempelvis ud af, om nummerpladelyset er væk, om bremserne kun yder 70 % eller at dine tilstoppede olie- og luftfiltre øger benzinforbruget. Tøv derfor ikke med at komme til os, hvis du skal have lavet Audi service.

Lad os servicere din bil til en god pris på vores Audi værksted

Med andre ord er et serviceeftersyn et slags kontrolbesøg hos ”billægen”. Det er altså en god ting at få gjort. Her tjekker vores mekanikere, om alle din bils dele har det godt.

Vi sikrer, at din bil altid er i orden med vores uddannede og efteruddannede personale. Læs mere om vores værksted eller kom forbi på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale rådgive dig.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Audi.

Book tid på værksted her

Se vores værksted indefra

Se vores skadescenterUdvalgte biler
Volkswagen Polo 2,0 GTi DSG
20.000 km.
282.900 kr.
Audi A3 1,4 TFSi 150 S-line Cabriolet S-tr.
71.000 km.
2.195 kr.
Skoda Octavia 1,5 TSi 150 Style Combi DSG
80.000 km.
219.600 kr.
Kia Ceed 1,6 CRDi 136 Style+ Clim SW DCT
107.000 km.
144.900 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *