Autoriseret Volkswagen service hos Bilernes Hus

Vi tager os godt af din bil - Volkswagen værksted

Hos Bilernes Hus er vi dit autoriserede Volkswagen værksted i Midtjylland. Vi har moderne værktøj og udstyr, og med avancerede computersystemer, er vi normalt i stand til at stille en præcis og hurtig diagnose på din bil. Sagt på en anden måde er Volkswagen service et slags kontrolbesøg – vi er din ”billæge”. Her tjekker vores mekanikere, om din VW har det godt. Kom derfor trygt til os.

Som autoriseret værksted har vi foruden det mest modernes værktøj og moderne teknologi også et et særdeles omfattende lager af originale reservedele og udstyr til de fleste bilmodeller. På den måde er vi godt forberedte, når du ankommer til vores værksted. Fordi vi kan diagnosticere og servicere din bil hurtigt, sparer du både tid og penge!

Det er selvfølgelig afgørende, om der er garanti på din bil. Er der det, sørger vi altid for at følge producentens krav. På den måde er du sikker på at opretholde garantien.

Specialudannede teknikere udfører autoriseret VW service hos Bilernes Hus

Ved et Volkswagen serviceeftersyn tjekker vores mekanikere, om din bil starter, kører, drejer og bremser, som den skal. Vores Volkwagen teknikere er specialudannede netop inden for Volkswagen og gennemgår gerne 3-4 kurser hvert eneste år. Det betyder, at det kun er serviceteknikere med nyeste viden, der arbejder med din bil, og derved kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændings-teknologi og sikkerhed.

Læs mere om vores værksted eller kig forbi vores store hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg og lad vores dygtige personale hjælpe og rådgive dig.

Se vores udvalg af nyere brugte biler til salg fra Volkswagen.

Book tid på værksted her

Se vores værksted indefra

Se vores skadescenterUdvalgte biler
Volkswagen Polo 1,0 TSi 95 Comfortline DSG
39.000 km.
189.880 kr.
Audi A3 35 TFSi Sport Limited+ SB S-tr.
13.000 km.
309.880 kr.
Skoda Octavia 2,0 TDi 150 Elegance Combi DSG
111.000 km.
159.900 kr.
Kia Ceed 1,6 PHEV Upgrade Intro SW DCT
2.000 km.
294.800 kr.
Nyheder & tips
Nyheder / blog / tips
Få gode tips og tilbud i din inbox
Permission *